首页
登录
从业资格
Insurance (保险) may be considered a game
Insurance (保险) may be considered a game
考试题库
2022-08-02
115
问题
Insurance (保险) may be considered a game of risk in which individuals and businesses protect themselves, their families, and their property from possible losses resulting from unpredictable events such as storms, fires, accidents and illnesses. The first rule of the game, devised centuries age, is "share the risk". To play by this rule, many people take a small loss in place of one person′ s taking a large one. It is a simple idea: an individual pays a small amount of money called a premium (保险费) to an agent who acts on behalf of an insurance company, or underwriter, which holds the individual′s premium and the premiums paid by thousands of others. The individual receives an insurance policy, a promise that if there is a loss to the individual as defined in the policy the insurance company will pay for it. The funds will come from the individual′s premium, the premium paid by others who did not have losses, and money from the company′ s investment of all the premiums. An individual who does not have a loss loses the premium money but purchases what insurance underwriters call "peace of mind". It is a gamble for the customer and the underwriter, but it is built on the first rule of risk that losses are small when shared by many. The word "policy" in the 2nd paragraph most probably means ___________.A.a risk between individual and insurance companyB.a shared lossC.an agreement between an individual and an underwriter.D.a rule made by the individual
选项
A.a risk between individual and insurance company
B.a shared loss
C.an agreement between an individual and an underwriter.
D.a rule made by the individual
答案
C
解析
词义题。根据题干定位至第二段,“The individual receives an insurance policy,a promise that if there is a loss to the individual as defined in the policy the insurance company will pay for it.”表明policy指的是个人和担保人之间签的协议。故选C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/congyezige/1915046.html
本试题收录于:
教师招聘 小学题库教师招聘分类
教师招聘 小学
教师招聘
相关试题推荐
养老保险:医疗保险( )A.理财产品:金融 B.正方形:四边形 C.港口:
__________isconsideredtobethebest-
下列关于事业单位人员养老保险制度改革的内容,错误的是()。A.参保人员死亡的,
Insurance(保险)maybeconsideredagame
Insurance(保险)maybeconsideredagame
Insurance(保险)maybeconsideredagame
Insurance(保险)maybeconsideredagame
当前建立和完善社会保障体系首先要坚持完善的“保障线”制度包括( )A.失业保险
下列市场不属于金融市场的是()A.债券市场 B.股票市场 C.保险市场
随着“新型农村社会养老保险”试点在全国10%的县展开,一些年满60岁的老人已经陆
随机试题
Bigdatacanbedefinedasinformationthatistoobigorcomplextobeconta
[originaltext]M:Lostproperty.CanIhelpyou?W:Oh,yes.I’vehadmybriefca
Videogameshavebecomeincreasinglypopularinbotharcadesandtheaverage
[originaltext]Agoodmarriagemeansgrowingasacouplebutalsogrowingas
Thedoctorsaidthat____________________(保持饮食均衡很重要).itisveryimportanttok
IntheUnitedStatesthefirstdaynurserywasopenedin1854.Nurserieswer
AllthepeopleworkingforSamWaltonadmire______.(他管理沃尔玛公司的方法和他对待员工的方式).thew
在建筑工程的分部工程中,将原建筑电气安装分部工中的强电和弱电部分独立出来各为一个
案例九: 一般资料:求助者,女性,19岁,职业高中毕业。 案例介绍:求助者
2个月婴儿,拒食、吐奶、嗜睡3天,查体:面色青灰,前囟紧张,脐部少许脓性分泌物
最新回复
(
0
)