首页
登录
从业资格
根据下面资料,回答 I grew up in a community call
根据下面资料,回答 I grew up in a community call
资格题库
2022-08-02
127
问题
根据下面资料,回答I grew up in a community called Estepona. I was 16 when one morning my Dad told me I could drive him into a 16 village called Mijas, on condition that I took the car in to be 17 at a nearby garage. I readily accepted. I drove Dad into Mijas, and 18 to pick him up at 4 p.m. then dropped off the car at the 19 . With several hours to spare, I went to a theater 20 , when the last movie finished, it was six. I was two hours late! I knew Dad would be angry if he 21 I′d been watching movies. So I decided not to tell him the truth. When I 22 there I apologized for being late, and told him I′ d 23 as quickly as I could, but that the car had needed a major repairs. I′ll never forget the 24 he gave me. "I′m disappointed you 25 you have to lie to me, Jason." Dad looked at me again. "When you didn′t 26 , I called the garage to ask if there were any 27 , and they told me you hadn′t yet picked up the car." I felt 28 as I weakly told him the real reason. A 29 passed through Dad as he listened attentively. "I′m angry with 30 . I realize I′ve failed as a father. I′m going to walk home now and think seriously about 31 I′ve gone wrong all these years." "But Dad, it′s 18 miles!" My protests and apologies were 32 . Dad walked home that day. I drove behind him, 33 him all the way, but he walked silently. Seeing Dad in so much 34 and emotional pain was my most painful experience. However, it was 35 the most successful lesson. I have never lied since. 第(30)题选A.youB.myselfC.meD.yourself
选项
A.you
B.myself
C.me
D.yourself
答案
B
解析
考查上下文理解。根据后句“I realize I’ve failed as a father”可知父亲是对自己感到生气,故选B。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/congyezige/1914472.html
本试题收录于:
教师招聘 小学题库教师招聘分类
教师招聘 小学
教师招聘
相关试题推荐
根据以下材料,回答题 Inatelephonesurveyofmor
根据以下材料,回答题 Heworkstenhoursaday,ma
根据以下材料,回答题 Heworkstenhoursaday,ma
根据以下材料,回答题 SometimesIreallydoubtwhe
根据以下材料,回答题 Inatelephonesurveyofmor
根据以下材料,回答题 Lazinessisasin,everyone
根据以下材料,回答题 SometimesIreallydoubtwhe
根据以下材料,回答题 Heworkstenhoursaday,ma
根据以下材料,回答题 SometimesIreallydoubtwhe
根据以下材料,回答题 SometimesIreallydoubtwhe
随机试题
Somemarriagesseemtocollapsesosuddenlythatyou’dneedacrystalballt
DothefollowingstatementsagreewiththeinformationgiveninReadingPassage
Thecommunicationsexplosionisonthescaleoftherail,automobileortele
( )是基于SSL技术,它扩充了HTTP的安全特性。A.SET B.S-HT
土方路基施工段落较短时,压实度要求点点符合要求,此要求为()。A.规定值 B.
除了笔纸测验,评价学生的评价方法还有哪些并对每种方法举例说明。(请写出4种)(
某教师在讲完《游褒禅山记》之后,设计了“漫步山水,欣赏华夏风光”的课外阅读专题,
B
经营机构调整投资者风险承受能力等级的,应当将风险承受能力评估结果交投资者签署确认
(2020年真题)甲公司和某村签订了服务合同,用飞机低空飞行为该村喷洒农药,每次
最新回复
(
0
)