首页
登录
从业资格
Themedical world is gradually realizing
Themedical world is gradually realizing
练习题库
2022-08-02
196
问题
Themedical world is gradually realizing that the quality of the environment inhospitals may play a significant role in the process of recovery from illness.As partof a nationwide effort in Britain to bring art out of the galleries and intopublic places,some of the country's most talented artists have been called into transform older hospitals and to soften the hard edges of modern buildings.Of the 2500 National Health Service hospitals in Britain,almost 100 now havesignificant collections of contemporary art in corridors,waiting areas and treatmentrooms.Theserecent initiatives owe a great deal to one artist,Peter Senior,who set up hisstudio at a Manchester hospital in northeastern England during the early 1970s.He felt the artist had lost his place in modern society,and that art should beenjoyed by a wider audience.Atypical hospital waiting room might have as many as 500 visitors each week.What better place to hold regular exhibitions of art?Senior held the firstexhibition of his own paintings in the out-patients waiting area of theManchester Royal Hospital in 1975.Believed to be Britain's first hospitalartist,Senior was so much in demand that he was soon joined by a team of sixyoung art school graduates.Theeffect is striking.Now in the corridors and waiting rooms the visitorexperiences a full view of fresh colors,playful images and restful courtyards.Thequality of the environment may reduce the need for expensive drugs when apatient is recovering from an illness.A study has shown that patients who hada view onto a garden needed half the number of strong pain killers comparedwith patients who had no view at all or only a brick wall to look at.According to Peter Senior,_______.查看材料A.artis losing its audience in modem societyB.artgalleries should be changed into hospitalsC.patientsshould be encouraged to learn paintingD.artshould be encouraged in British hospitals
选项
A.artis losing its audience in modem society
B.artgalleries should be changed into hospitals
C.patientsshould be encouraged to learn painting
D.artshould be encouraged in British hospitals
答案
D
解析
细节题。文章第三段指出“He felt the artist had lost his place in modem society,and that artshould be enjoyed by a wider audience”,即他认为艺术家在现代社会失去了其地位,而艺术应该被更多的人欣赏。第四段又接着提到“Senior held the first exhibition ofhis own paintings in the out—patientswaiting area of the Manchester Royal Hospital”。由此可知,PeterSenior认为艺术品应该在医院被广泛展示。故本题选D。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/congyezige/1881199.html
本试题收录于:
中学英语学科知识与教学能力题库教师资格笔试分类
中学英语学科知识与教学能力
教师资格笔试
相关试题推荐
Themedicalworldisgraduallyrealizing
Themedicalworldisgraduallyrealizing
Themedicalworldisgraduallyrealizing
Themedicalworldisgraduallyrealizing
Themedicalworldisgraduallyrealizing
随机试题
Ahundredyearsagoitwasscientifically"proved"byeconomiststhatthela
[originaltext]Wedonotknowwhenmenfirstbegantousesalt,butwedokn
CatintheRainTherewereonlytwoAmericansstopping
Accondingtothepassage,whichistherightwayforlong-marriedcouplestohav
Untilrecently,womeninadvertisementswereoneofthreethings—anapron,a
Readinginvolveslookingatgraphicsymbolsandformulatingmentallythesou
简述信用保险的种类
北京时问2011年11月3日1时36分6秒,“天宫一号”目标飞行器与“神舟八号
(2013年)我国南海海域呈南北延伸形状,在设计其地图投影方式时,宜采用
某大厦内甲、乙、丙三个公司对大厦的一部电梯拥有共同产权,其中甲公司占50%,乙公
最新回复
(
0
)