首页
登录
从业资格
A new scheme for getting children to and
A new scheme for getting children to and
题库
2022-08-02
70
问题
A new scheme for getting children to and from school is being started by the education authorities in part of Eastern England. This could end the worries of many parents fearful for their children's safety on the roads.Until now the Country Council has only been prepared to provide bus services for children living more than three miles from their school, or sometimes less if special reasons existed. Now it has been decided that if a group of parents ask for help in organizing transport they will be prepared to go ahead, provided the arrangement will not lose money and that children taking part will be attending their nearest school.The new scheme is to be tried out this term for children living at Milton who attend Impington school. The children live just within the three-mile limit and the Council has said in the past it will not undertake to provide free transport to the school. But now they have agreed to organize a bus service from Milton to Impington and back, a plan which has the support of the school's headmaster.Between 50 and 60 parents have said they would like their children to take part in. Final calculations have still to be carried out, but a council official has said the cost of parents should be less than $6.50 a tenn.They have been able to arrange the service at a low cost because there is already an agreement with the bus company for a bus to take children who live further away to Impington. The same bus would now just make an extra journey to pick up the Milton children. The official said they would get in touch with other groups of parents who in the past had asked if transport could be provided for their children, to see if they would like to take part in the new scheme.The new bus service will run__________.A.on morning journeys to school onlyB.in connection with an existing serviceC.only for children living more than three miles awayD.only in wet weather
选项
A.on morning journeys to school only
B.in connection with an existing service
C.only for children living more than three miles away
D.only in wet weather
答案
B
解析
根据第三段“ne children live just within the three—mile limit”和第五段“there is already an agreement with the bus company for a bus to take children who live further away to Impington”结合起来考虑,可以排除A、C,D项没有提及,故选B。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/congyezige/1878803.html
本试题收录于:
中学英语学科知识与教学能力题库教师资格笔试分类
中学英语学科知识与教学能力
教师资格笔试
相关试题推荐
Oneofthemainreasonsforgettingstud
--Wherearethechildren?Thedinner'sgo
Whentheteachercamein,thechildrenpr
Thenumberofchildrenbeinghomeeducat
Whenwepraisethechildren,"youdida
Whenwepraisethechildren,"youdida
Anewschemeforgettingchildrentoand
Anewschemeforgettingchildrentoand
Anewschemeforgettingchildrentoand
Anewschemeforgettingchildrentoand
随机试题
Whydidthemansellhisoldcar?[br][originaltext]W:Iheardyou’vesoldyo
Olderfemalemanagersare【51】thatworkingunderthe【52】ofyoungerfemaleman
Johnmadeher________himeverythingaboutherplanforthetrip.A、totellB、tell
Manyphilosophersagreethattheverbalaggressionofprofanityincertainradic
Today,mostcountriesintheworldhavecanals.Manycountrieshavebuiltcanals
()是其他团队成员无法替代的,系统规划与管理师所承担的工作A.持续鼓励和激励
销售物流的组织主要包括产品包装、成品储存、销售渠道选择、产品发送和()。A:订单
在证券经纪业务中,客户应与证券经纪商之间建立特定的经纪关系,这一关系的建立过程包
(2021年12月真题)下列关于期货交易所的表述,正确的是()。A.期货交
建设工程质量监督机构进行第一次施工现场监督检查的重点是()。A.施工现场准备情
最新回复
(
0
)