首页
登录
职称英语
Why are American hills or paper money unlike that in many other countries? [br]
Why are American hills or paper money unlike that in many other countries? [br]
游客
2025-07-31
50
管理
问题
Why are American hills or paper money unlike that in many other countries? [br]
One of the first things a visitor does upon arrival in another country is to get to know the local money. American money is unlike the money used in many other countries, since the bills, or paper money, are all the same color and size no matter how much it is. Visitors should be careful to look at the bill before giving it out. Besides, new bills often stick together.
The coins of every country are difficult to learn at first. American coins are represented by the cent sign. Also the size of American coins do not show the value. For example, the 10-cent coin is much smaller than the 5-cent coin, although it is worth twice as much. All United States coins are silver colored, except for the" penny" (one-cent piece), which is a brown coin. Here are more details about American coins.
选项
A、The size does not tell the amount.
B、The bigger, the more valuable.
C、The smaller, the more valuable.
答案
A
解析
根据独白“美国硬币的大小并不显示其价值”,可知本题答案为A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4184741.html
相关试题推荐
ThemanattheroadsidetellstheAmericanitisclosetothenextvillagebecau
"Howfarisittothenextvillage?"theAmericanasksamansittingbythe
Maybeyouhavebeentomanycountries,butnowhereelse______suchabeautiful
EmikosharedahousewithanAmericanguyandhisdog.Everymonth,heputs
WhyareAmericanhillsorpapermoneyunlikethatinmanyothercountries?[orig
SomeAmericansoldierswasmarchingforwardamongsnow-covered【
【B1】[br]【B4】A、culturesB、nationsC、considerD、countriesA根据上下文,面部表情跨越不同文化(acro
Inthe1880’s,EngineerHermanHollerithwasgivenajobbytheAmericangov
Chinahasalargepopulationthananyof______countriesintheworld.A、theothe
WecametoliveinAmericanlastyear.WhenIjustcamehere,【S1】___
随机试题
TheFederalReserveBoardintheUnitedStatesandtheBankofEnglandintheUn
[originaltext](17)Sometreescansurvivealongtimewithoutwater.Think
[originaltext]W:Iamreallydiscouragedbythelackofprogressmystaffisma
[originaltext]M:Isthistableinthecornerokay?W:Sure.Wecansithere.M:
鸳鸯蝴蝶派中坏的支流是()A.黑幕小说 B.侦察小说 C.集锦小说 D.言
男性,58岁,进食梗阻感3个月,现能进半流质。体格检查:一般情况可,锁骨上凹未及
合作社是由( )的人们,通过其共同拥有和民主控制的企业,满足他们共同的经济、社
1989年12月5日是星期二,那么再过十年的12月5日是星期()。 A.六B
2014-24.某项目运行过程中大气污染防治设施发生重大变化,致使污染物的排放强
肝性脑病合并碱中毒首选() A.应用谷氨酸钠 B.应用精氨酸 C.生理盐水
最新回复
(
0
)