首页
登录
职称英语
What is the purpose of the meeting? [br] [originaltext]I’ve called this meeting
What is the purpose of the meeting? [br] [originaltext]I’ve called this meeting
游客
2025-06-08
23
管理
问题
What is the purpose of the meeting? [br]
I’ve called this meeting because, as you’re all probably aware, we have some security issues in this building. There have been a number of thefts and reports of unauthorized persons wandering around the premises. So, we have some new guidelines to deal with this. Some of these are just common sense; so, to begin with, can I ask you all to close any windows before you leave the building at night? From next month, all the office space will be air-conditioned and the windows will be sealed, so this will cease to be a problem. Next, the new I. D. swipe-card system will be in place from Monday, so if you haven’t collected your card from Jenny, please do so before you go.
选项
A、All windows are closed by Jenny every night.
B、Some strangers are walking around the building these days.
C、The air conditioner has been set up.
D、A number of thefts came into the building through the windows.
答案
B
解析
解答本题要把4个选项一个一个地与文章的内容对照,越是这样的问题越需要提前读题。听到相关的内容就及时在对应的选项上做出合适的标示,以避免混淆。要注意的是wander around与walk around,premises与building是意思相同的两组词。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4109059.html
相关试题推荐
Whyisthewomanannoyed?[originaltext]WAThat’sSOannoying!Ijustboughtthi
Whomostlikelyarethespeakers?[originaltext]M:IsCynthiainheroffice?Mic
Whatpositiondoesthewomanprobablyhold?[br][originaltext]M:Iwouldlike
Wheredoesthisconversationtakeplace?[br][originaltext]Woman:Here’syour
Wheredoesthisconversationtakeplace?[originaltext]Woman:Here’syourkey,M
Whatdoesthemanlearn?[br][originaltext]MBHi,Charlene.Aren’tyougoingt
Whatdoesthemanlearn?[originaltext]MBHi,Charlene.Aren’tyougoingtothe
Whereisthisconversationmostlikelytakingplace?[br][originaltext]MIsth
Whereisthisconversationmostlikelytakingplace?[br][originaltext]MIsth
WhatislearnedaboutRachel?[br][originaltext]MAHaveyouseenRacheltoday?
随机试题
Choosethecorrectletter,A,BorC.[br]Whataspectoftheflightdoesthema
Whatmakesforasuccessfulinvasion?Often,theansweristohavebetterwe
Whoaretalking?[br][originaltext]W:Oh,amIgladtoseeyou!YoutookIntro
某二级公路二灰稳定碎石半刚性基层混合料配合比设计,设计强度为Rd=0.8MPa,
个人信用报告有异议时,当事人可以()处理。A.向所在地的人民银行分支行征信
A.化肝煎 B.三仁汤 C.保和丸 D.失笑散 E.四君子汤治疗慢性胃炎
关于栓剂的作用特点,叙述错误的是A.适宜于不能或不愿口服给药的患者 B.避
关于牙周膜,错误的是A.牙周膜的纤维中胶原纤维数量最多 B.牙周膜内不含上皮组
从心理学角度来说,薪酬是个人和企业之间的一种心理契约,这种契约通过员工对薪酬状况
地基验槽重点观察的内容有()A、基坑周边是否设置排水沟B、地质情况是否与勘察报
最新回复
(
0
)