首页
登录
职称英语
•Look at the statements below and the views expressed by five different peopl
•Look at the statements below and the views expressed by five different peopl
游客
2025-05-31
25
管理
问题
•Look at the statements below and the views expressed by five different people about their careers in retailing.
•Which extract(A,B,C,D or E)does each statement(1-8)refer to?
•For each statement(1-8),mark one letter(A,B,C,D or E)on your Answer Sheet.
•You will need to use some of these Ietters more than once.
A CAREER IN RETAILING
Keeping the customer satisfied is central to the retail business.But how much job satisfaction can workers in the retail trade expect?
Five people who work in retailing talk about their careers.
A
Steve Cain is deputy director of trading for a large supermarket.He says,“When I moved into the retail sector I found it offered more tangible achievements and rewards than my previous business consultancy work.The power base has changed in the industry,and it’s the retailers who are now driving things forward.Before,buyers waited for the product to come in and negotiated the price with the manufacturers,but now in food retailing,it’s the retailers themselves who are developing their own brands and fixing prices,which makes it an exciting field to work in.
B
Virginia Clement is support and development manager for a large clothing department store.
" This means I am responsible for all the buying and merchandising.This demands teamwork。 and for me this is one of the most attractive aspects of work ing at head office.You have a lot of contact with people,from shop floor staff to suppl iers.We work in a very open environment and we’re very team orientated.Each team is responsible for getting a particular product to the store on time and in the right quantities."
C
Tim Edlund,who works in buying for a large clothing store,says," The buyer has to have some flair for design,but balancing that,you need a strategic view and business acumen.
There are numerous factors influencing a buyer’s choice of product range for each season.I have to beware of current trends in the suppliers’market?competitors’activity and both local and global customer demand.I go all over Britain to keep abreast of this information.
Working hours are very irregular,so it’s the complete opposite to a 9 to 5 job.It can be extremely exhausting,but I love it."
D
Diane Maxwell is buying controller for women’s wear for a home shopping catalogue company.
She says that,despite the hard work,her job remains varied and satisfying." I’ve gained a huge range of skills with the company in various fields,both through formal courses and by means of on-the-job training.The scope of the buying role is extremely broad.It’s not just about the product.The focus of the job is 0n producing a profitable range and that requires extensive business knowledge."
E
Jan Shaw is personnel director of a supermarket.She says." What we really want to do in our company is taking on people witil a real interest in trade rather than managers who only want to complete a job as fast as possible.Our new graduate recruitment programme aims to de exactly that.The induction programme introduces all aspects of working for our company,giving early responsibility and first-hand experience of the company’s working culture.Career development within the company is based on general management skills rather than specialisation,so whatever department they are in,employees will focus on similar aims. [br] The way this market operates has been transformed.
选项
答案
A
解析
本题意为:市场操作的方法已经改变。比照原文,在A文中有原句为:The power base has changed in the industry,and it’s the retailers who are now driving things forward,再加上后文提到的以前的方法,两相对比,可知市场操作的方法已经改变.由此可得答案为A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4097393.html
相关试题推荐
•Lookatthestatementsbelowandtheviewsexpressedbyfivedifferentpeopl
•Lookatthestatementsbelowandtheviewsexpressedbyfivedifferentpeopl
•Lookatthestatementsbelowandtheviewsexpressedbyfivedifferentpeopl
•Lookatthestatementsbelowandtheviewsexpressedbyfivedifferentpeopl
•Lookatthestatementsbelowandthefiveextracts.•Whichextract(A,B,
•Lookatthestatementsbelowandthefiveextracts.•Whichextract(A,B,
•Lookatthestatementsbelowandthefiveextracts.•Whichextract(A,B,
•Lookatthestatementsbelowandthefiveextracts.•Whichextract(A,B,
•Lookatthestatementsbelowandthefiveextracts.•Whichextract(A,B,
•Lookatthestatementsbelowandthefiveintroductionsforgoods.•Whichint
随机试题
[originaltext]M:Hi,Lynn.Isawyouatregistrationyesterday.Isailedright
PASSAGEONEDadrefusedthemealpreparedaccordingtoanewrecipe从第二段首句可以看出,父亲的
ABriefIntroductiontoCNNICGeneralIn
[originaltext]M:Goodmorning,Mrs.Smith.Welcometoourtoday’sshow.W:Than
资料一: 万福家具股份有限公司(以下简称万福或公司)是一家专注于床垫产品设计研
患者,男性,47岁,进行性行走不稳,踏棉花感1个月入院,有胃大部切除病史。查体:
社区社会工作是社会工作的一个专业方法,下列选项不属于实践模式的是()。A.地区
2021年6月是第20个全国安全生产月,本次安全生产月主题为()A.消除事故隐
案例(四) 某引调水枢纽工程,工程规模为中型,建设内容主要有泵站、节制闸、新建
在城镇主干路下采用喷锚暗挖法施工多层多跨地下结构物时,宜采用的施工方法为()。A
最新回复
(
0
)