首页
登录
职称英语
• Look at the statements below and the passage. • Which paragraph (A, B, C
• Look at the statements below and the passage. • Which paragraph (A, B, C
游客
2025-05-20
25
管理
问题
• Look at the statements below and the passage.
• Which paragraph (A, B, C or D) does each statement (1-7) refer to?
• For each statement (1-7), mark one letter (A, B, C or D) on your Answer Sheet.
• You will need to use some of these letters more than once.
Demand for Houses Still Running Ahead of Supply
A
House prices have risen again this month as demand continues to outstrip supply, according to the latest research from the property website Rightmove. co. u. k. National average asking prices asking prices rose by 2.3 per cent in September, pushing the average house price through £150,000 and setting the annual rate at 22.2 per cent.
B
"The shortage of properties coming on to the market in many areas means that it is still a seller’s market, particularly in the lower and middle price brackets. This shortage and continuing demand are resulting in renewed increases in asking prices overall," Rightmove’s Miles Shipside said. The findings support the latest survey from the nationwide Building Society, which showed prices rising at their highest rate since 1999, but contradict the latest Halifax survey which reported a slight slowdown in annual inflation from 20.8 to 18.8 per cent.
C
"It’s an intriguing situation, with two house price indexes showing the market grinding to a halt, and two showing that the train still has a good head of steam," said John Wriglesworth, an independent housing commentator. He said that property markets should remain "well supported", thanks to "low interest rates, good affordability and low unemployment".
D
At the end of last month, nation wide said house prices surged at their fastest rate for 13 years and said it saw no sign of demand for homes weakening. The price of the average home jumped by 2.5 percent in August, for the second month in a row, to £110,890, a gain of£67 for every day of the month. Halifax contradicted that just days later, reporting that prices rose in August at their slowest rate for 10 months. It said house prices rose just 0.2 per cent, after jumping 1.8 per cent in July, bringing the annual rise down to 18.8 per cent. [br] The average house’ price is more than £150,000.
选项
答案
A
解析
本题意为:房子平均售价超过了 150,000英镑。比照原文,在A文中有原句为: pushing the average house price through £150,000,意思是推动平均房价超过150,000英镑,也就是超过了150,000英镑。故选A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4084452.html
相关试题推荐
•Lookatthestatementsbelowandthebookreviewsontheoppositepage.•Which
•Lookatthestatementsbelowandthebookreviewsontheoppositepage.•Which
•Lookatthestatementsbelowandthebookreviewsontheoppositepage.•Which
•Lookatthestatementsbelowandthebookreviewsontheoppositepage.•Which
•Lookatthestatementsbelowandthebookreviewsontheoppositepage.•Which
•Lookatthestatementsbelowandthebookreviewsontheoppositepage.•Which
•Lookatthesesentencesandthefourparagraphs.•Whichclip(A,B,CandD)do
•Lookatthesesentencesandthefourparagraphs.•Whichclip(A,B,CandD)do
•Lookatthesesentencesandthefourparagraphs.•Whichclip(A,B,CandD)do
•Lookatthesesentencesandthefourparagraphs.•Whichclip(A,B,CandD)do
随机试题
Manypeoplethinkofdesertsas______regions,butnumerousspeciesofplantsa
Ihavefoundsomepicturesofthemostinterestingplaces______youcanvisitd
Hollywood"Globalized"WhendirectorAdamMcKaypitc
Children’sHealthcareofAtlantawantstomoveGeorgiaoutofthetop10list
提高煤层注水效果的措施不包括()。A.间歇注水 B.脉动注水 C.高压注
修建某特长双车道公路隧道的过程中,由于地下水比较丰富,出现了涌水现象。根据上述内
肝硬化患者出现血性腹水,应首先考虑肝硬化合并A.自发性腹膜炎 B.液系统疾病
小儿肺炎肺部啰音的特征错误的是A.深吸气末明显 B.背部及脊柱两旁也可听到
直流电源柜门无法关闭,影响直流系统运行,缺陷性质为()(A)一般缺陷(B)
类风湿性关节炎 A.抗乙酰胆碱受体抗体 B.抗IgG的Fc片段抗体
最新回复
(
0
)