首页
登录
职称英语
Helicobacter pylori is one of humanity’s oldest and closest companions, and
Helicobacter pylori is one of humanity’s oldest and closest companions, and
游客
2025-04-25
51
管理
问题
Helicobacter pylori is one of humanity’s oldest and closest companions, and yet it took scientists more than a century to recognize it. As early as 1875, German anatomists found spiral bacteria colonizing the mucus layer of the human stomach, but because the organisms could not be grown in a pure culture, the results were ignored and then forgotten. It was not until 1982 that Australian doctors Barry J. Marshall and J. Robin Warren isolated the bacteria, allowing investigations of H. pylori’s role in the stomach to begin in earnest. Over the next decade, researchers discovered that people carrying the organisms had an increasing risk of developing peptic ulcers-breaks in the lining of the stomach or duodenum and that H. pylori could also trigger the onset of the most common form of stomach cancer.
Just as scientists were learning the importance of H. pylori, however, they discovered that the bacteria are losing their foothold in the human digestive tract. Whereas nearly all adults in the developing countries would still carry the organism, its prevalence is much lower in developed countries such as the U S. Epidemiologists believe that H. pylori has been disappearing from developed nations for the past 100 years thanks to improved hygiene, which blocks the transmission of the bacteria, and to the widespread use of antibiotics. As H. pylori has retreated, the rates of peptic ulcers and stomach cancer have dropped. But at the same time, diseases of the esophagus—including acid reflux disease and a particularly deadly type of esophageal cancer—have increased dramatically, and a wide body of evidence indicates that the rise of these illnesses is also related to the disappearance of H. pylori. [br] The author’s primary purpose in writing this passage is to______.
选项
A、warn people of the harm of H. pylori colonization of the stomach
B、make people aware of the harm of eradicating H. pylori from the stomach
C、suggest that the benefits of eradicating H. pylori from the stomach are not outweighed by the potential harm
D、call attention to the consequences of eradicating H. pylori from the stomach
答案
C
解析
文中第一段阐述了科学家对幽门螺旋菌的认识过程,最后一句话指出了幽门螺旋菌的危害;第二段中描述了幽门螺旋菌渐渐消逝,而这又可能诱发了其他的一些食道疾病。因而,从整篇文章来看,作者意在暗示根除幽门螺旋菌并不比潜在的危害更有益,故正确答案为C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4053759.html
相关试题推荐
Helicobacterpyloriisoneofhumanity’soldestandclosestcompanions,and
Oneofthemajordifferencesbetweenmanandhisclosestlivingrelativeis,
Oneofthemajordifferencesbetweenmanandhisclosestlivingrelativeis,
Oneofthemajordifferencesbetweenmanandhisclosestlivingrelativeis,
Theclosest______toEnglishandWelshgrammarschoolsarecalledgrammarsecon
Wateristheoldestformoftransport.Theoriginalsailingvesselswerere
Wateristheoldestformoftransport.Theoriginalsailingvesselswerere
Wateristheoldestformoftransport.Theoriginalsailingvesselswerere
Wateristheoldestformoftransport.Theoriginalsailingvesselswerere
Wewerefrightenedbythe______ofthecrowd.A、hospitalityB、honestyC、humanity
随机试题
●Readtheletter.DearMs.DaleyIamwritingtoinquireaboutyourlatest
VariationsinBritishAccentsLanguage【T1】______aspeopletrytoexpres
Scientistsfindthathard-workingpeoplelivemuchlongerthanaveragemena
[audioFiles]audio_eusm_j01_001(20099)[/audioFiles]A、Theyhavetofinishitquic
“银发产业”(silverindustry)是一个新名词,是指以老年人为目标客户的产业。其范围十分广泛,包括健康服务、家政服务(homeservic
某制造企业下设机修和供电两个辅助生产车间,采用交互分配法分配辅助生产费用。辅助生
患儿,女,2岁,因全身瘀点、瘀斑2天入院,查体:体温36.2℃,面部、躯干和四肢
正常红细胞直方图中,大红细胞和网织红细胞分布于A.50~125flB.125~
(1)空房率居高不下(2)小区房价看涨(3)立交桥拔地而起(4)居民小区建成
党的十九届四中全会审议通过了《中共中央关于坚持和完善中国特色社会主义制度、推进国
最新回复
(
0
)