首页
登录
职称英语
Every dream is a message from your unconscious self, expressed in a code whi
Every dream is a message from your unconscious self, expressed in a code whi
游客
2025-04-19
21
管理
问题
Every dream is a message from your unconscious self, expressed in a code which only you can understand and interpret. The images, colors, moods and terms of your dreams depend upon your culture, upbringing, slang and your own understanding of things and values. Dreaming is like looking into a mirror and seeing yourself with your own eyes.
The first dreams which we have after falling asleep often revolve around the day’s events. We go through them, sorting out and discarding things we don’t need to remember and gaining insight into those we do. Often, we are inspired with suggestions that we can use to remedy the situations that plague us by day. As we progress through the night’s dreams, they may take up more fantastic qualities, offering fanciful experiences. These often pleasant images can relieve the stress of the day. But the dream we have just before the awakening often contains information the subconscious mind wants to make known to the conscious. And this information, if remembered, interpreted, and understood, can serve as an important tool in our lives.
Depending upon the content, dream can strike us with their peculiarity, or sometimes even their alarming nature. Some dreams haunt us for years, not only because of their persistence, but also primarily because we cannot explain or understand them. Other dreams stand out with the weird mixture of images, emotions and context, which make us remember them for life. Recurring dreams are quite common, and we usually have them when a certain life situation repeats, or we are facing the same problem over and over again. A recurring dream is often a sign of some emotional weakness in our nature which causes us problems over the years.
Lucid dreams are rare, but they are all about people’s ability to control their dreams. In such a dream, the dreamer becomes consciously aware that she/he is dreaming and is able to use the memory and participate in dream actions and emotions. Lucid dreams are usually enhanced in a sensory and imaginary way, and sometimes can be accompanied by pleasant music. People can learn the techniques of controlling their dreams. Some historic manuscripts and records say that the ability to control dreams helps a person to reach a higher degree of mind development. This is what some Tibetan Buddhists and Islam followers practiced for the purpose of elevation in consciousness. [br] It can be concluded from the text that dreams offer the potential to______.
选项
A、predict the future
B、improve our conscience
C、increase our imagination
D、understanding ourselves
答案
D
解析
根据文章最后两句“Some historic manuscripts and records say that the ability to control dreams helps a person to reach a higher degree of mind development.This is what some Tibetan Buddhists and Islam followers practiced for the purpose of elevation in consciousness.”可知,一些历史手稿和记录记载,控制做梦的能力有助于提高一个人的大脑发育水平。这就是有些喇嘛教徒和穆斯林这样做的原因,他们就是为了提高意识控制水平。B项说可以改进人们的道德,文章没有提及,conscience(道德)和consciousness(意识)为形近词,须注意区分。据此判断,答案是D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4044624.html
相关试题推荐
Unconsciously,weallcarrywithus【51】havebeencalled"bodybubbles".Thes
Unconsciously,weallcarrywithus【51】havebeencalled"bodybubbles".Thes
Unconsciously,weallcarrywithus【51】havebeencalled"bodybubbles".Thes
Unconsciously,weallcarrywithus【51】havebeencalled"bodybubbles".Thes
Unconsciously,weallcarrywithus【51】havebeencalled"bodybubbles".Thes
Unconsciously,weallcarrywithus【51】havebeencalled"bodybubbles".Thes
Unconsciously,weallcarrywithus【51】havebeencalled"bodybubbles".Thes
Unconsciously,weallcarrywithus【51】havebeencalled"bodybubbles".Thes
Unconsciously,weallcarrywithus【51】havebeencalled"bodybubbles".Thes
Unconsciously,weallcarrywithus【51】havebeencalled"bodybubbles".Thes
随机试题
Here,then,istheproblemwhichIpresenttoyou,starkanddreadfulandinesca
Itisnoteasytotalkabouttheroleofthemassmediainthisoverwhelming
HowtoDevelopanOutlineI.ApreliminaryoutlineA.
Whenitcomestohumanresources,hiringhighly-skilledstaffisnotusually
[originaltext]W:Youknow,I’vebeennoticingmystereoissoundingverystrang
在城市里,越来越多受过良好教育的职业女性加入到剩女的行列。Inthecities,agrowingnumberofwelleducatedan
下列句子中加点字的意义和用法不同的一项是()A.悉使赢兵负草填之,骑乃得过
A.剖胸探查 B.穿刺排气减压 C.加压包扎固定 D.牵引固定 E.迅速
下列说法交接试验结果符合规定的有(____)。(A)交接试验值为出厂试验值的1.
法律规范生效的时间,如无明文规定,依照惯例应该是: A公布之日下月 B批
最新回复
(
0
)