首页
登录
职称英语
Insects have inhabited the earth for well over 300 million years, and during
Insects have inhabited the earth for well over 300 million years, and during
游客
2025-04-15
29
管理
问题
Insects have inhabited the earth for well over 300 million years, and during that time they have evolved into an almost unbelievable variety of species. The astronomical numbers involved in any discussion of the insect world are difficult for the imagination to grasp. There are probably more than a million different species of them, compared with a mere 20,000 species of all other animals, and according to the best estimates roughly 1,018 individual insects are living at any given time.
Most insects are completely harmless to man, and many are directly beneficial. Only about one-tenth of one percent of the insect world consists of species harmful to man, but throughout human history these have been a persistent threat. Many infectious diseases are transmitted to man by insects. Perhaps even more important, insects are man’s principal competitors(indeed his only serious competitors)for food. Nearly 40 percent of the world’s food crops is destroyed by insects each year.
The battle against harmful insects has been fought for thousands of years, but man has never gained more than a transitory advantage. Whenever man has concentrated in significant numbers and practiced any form of agriculture, the insect population has inevitably risen because man’s crops and domesticated animals have provided a rich source of food for them. Efforts to reduce or eliminate harmful insect populations are on record from as far back as 1, 000 B. C. An uneasy balance has occasionally been abandoned to the insects in hopes that the remaining yield would be sufficient for human needs. Whenever various circumstances, including man’s own mismanagement of the environment, have upset this balance and allowed the insect population to explode, the result has been a graphic demonstration of man’s inability to attain mastery over insects.
The methods employed to control the growth of undesirable insects can be classified as biological, chemical, cultural, reproductive, mechanical and physical control.
None of the above types of control, used by itself, has ever proved to be more than a temporary solution to the insect problem, but an integrated approach utilizing combinations of these methods can keep insect populations down to a point where farming remains economical. No method, however, offers any hope that unwanted insects will ever be eliminected altogether. [br] Which one of the following is NOT true?
选项
A、Most insects are beneficial, but some are completely harmful to man.
B、Insects transmit many infections disease to man.
C、A large percentage of food crops is destroyed by insects each year.
D、Insects have evolved very quickly during the last 300 million years.
答案
B
解析
细节判断题。原文首段提到;…over 300 million years,they have evolved into an almostunbelievable variety of species与选项D对应;原文第二段首段谈到了多数昆虫对人无害,并且很多昆虫对人有益,与选项A对应;该段尾句句提到40 percent of the world’s food crops is destroyed byinsects(每年世界上40%的庄稼都被昆虫破坏了),与选项C对应。只有选项B在原文中没有论述。故答案为B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4038615.html
相关试题推荐
Intheory,millionsofpeoplesufferingdevastatingdiseasesmayonedaybehelp
DuringMcDonald’searlyyearsFrenchfriesweremadefromscratcheveryday.
DuringMcDonald’searlyyearsFrenchfriesweremadefromscratcheveryday.
DuringMcDonald’searlyyearsFrenchfriesweremadefromscratcheveryday.
DuringMcDonald’searlyyearsFrenchfriesweremadefromscratcheveryday.
DuringMcDonald’searlyyearsFrenchfriesweremadefromscratcheveryday.
DuringMcDonald’searlyyearsFrenchfriesweremadefromscratcheveryday.
DuringMcDonald’searlyyearsFrenchfriesweremadefromscratcheveryday.
InBritainpeople______fourmilliontonsofpotatoeseveryyear.A、swallowB、disp
ThelandscapeoftheAmericanWestwasdramaticallyalteredduringthe20thcent
随机试题
[originaltext]M:Iwanttousetheoverheadprojectorformypresentation.[1]C
[originaltext]M:OK.Nowwe’dbettermakesureyouenjoyyourstudies.(19)Weof
[originaltext]Weknowthenthatinthe,US,it’sthejobofCongresstoprop
【S1】[br]【S5】B动词interfere是不及物动词,因此,它必须与介词连用构成短语动词才能后接宾语。interferein意思为“干涉”;int
HDB3码与AMI码相比,弥补了AMI码中(),其方法是用()代()。A
下列哪个陈述最好地描述了对审计工作底稿的审查可能帮助内部审计人员的职业发展?A.
男性,26岁,腹部阵发性胀痛半年余,时重时轻,常因饮食不注意或餐后腹痛加重,有时
党的各级委员会实行集体领导和个人分工负责相结合的制度。
关于故意犯罪形态的认定,下列哪些选项是正确的?A:甲绑架幼女乙后,向其父勒索财物
某女婴,1岁半。患儿双颊、唇、舌黏膜突发成簇、似针头大小透明小水疱及溃疡,伴啼哭
最新回复
(
0
)