首页
登录
职称英语
The fridge is considered a necessity. It has been so since the 1960s when pa
The fridge is considered a necessity. It has been so since the 1960s when pa
游客
2025-03-24
43
管理
问题
The fridge is considered a necessity. It has been so since the 1960s when packaged food first appeared with the label: "store in the refrigerator. "
In my fridgeless fifties childhood, I was fed well and healthily. The milkman came daily, the grocer, the butcher (肉商), the baker, and the ice-cream man delivered two or three times a week. The Sunday meat would last until Wednesday and surplus (剩余的) bread and milk became all kinds of cakes. Nothing was wasted, and we were never troubled by rotten food. Thirty years ago, food deliveries have ceased, fresh vegetables are almost unobtainable in the country.
The invention of the fridge contributed comparatively little to the art of food preservation. A vast way of well-tried techniques already existed—natural cooling, drying, smoking, salting, sugaring, bottling...
What refrigeration did promote was marketing—marketing hardware and electricity, marketing soft drinks, marketing dead bodies of animals around the globe in search of a good price.
Consequently, most of the world’s fridges are to be found, not in the tropics where they might prove useful, but in the wealthy countries with mild temperatures where they are climatically almost unnecessary. Every winter, millions of fridges hum away continuously, and at vast expense, busily maintaining an artificially-cooled space inside an artificially-heated house—while outside, nature provides the desired temperature free of charge.
The fridge’s effect upon the environment has been evident, while its contribution to human happiness has been insignificant. If you don’t believe me, try it yourself, invest in a food cabinet and turn off your fridge next winter. You may miss the hamburgers (汉堡包),but at least you will get rid of that terrible hum. [br] Who benefited the least from fridges according to the author?
选项
A、Inventors.
B、Consumers.
C、Manufacturers.
D、Traveling salesmen.
答案
B
解析
本题是一道根据文章内容推断类的题目。问按照作者的意思谁从冰箱的发明中受益最少。根据文章第三段及全文内容,冰箱投放市场,发明冰箱的人自然得利;冰箱畅销,生产厂家也获利;为了推销自己的产品,生产冰箱的厂家雇用一批人为其推销产品,一旦推销成功,巡回推销员当然也获利。唯独冰箱的消费者——买冰箱的人,花了大价钱买回了长年不断嗡嗡作响的、利用率并不很高的、而且污染环境的人工制冷设备。所以,消费者从冰箱身上获益最小。因此,本题的正确答案应是B“消费者受益最少”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4010472.html
相关试题推荐
Theideaofbuilding"NewTowns"toabsorbgrowthisfrequentlyconsidereda
Thefridgeisconsideredanecessity.Ithasbeensosincethe1960swhenpa
Thefridgeisconsideredanecessity.Ithasbeensosincethe1960swhenpa
Thefridgeisconsideredanecessity.Ithasbeensosincethe1960swhenpa
Thefridgeisconsideredanecessity.Ithasbeensosincethe1960swhenpa
Theideaofbuilding"NewTowns"toabsorbgrowthisfrequentlyconsidereda
Theideaofbuilding"NewTowns"toabsorbgrowthisfrequentlyconsidereda
Theideaofbuilding"NewTowns"toabsorbgrowthisfrequentlyconsidereda
Theideaofbuilding"NewTowns"toabsorbgrowthisfrequentlyconsidereda
Language,culture,andpersonalitymaybeconsidered______ofeachotherintho
随机试题
Whataretheytalkingabout?[br][originaltext]M:Recently,Myback’sbeenhurt
HowtoSaveMoney1.Spendmoneyon【T1】______firstYourfirst【T2】______:fo
I______aletterfrommysisteryesterday.A、acceptedB、receivedC、tookupD、exc
Allofthefollowing"odes"arewrittenbyKeatsexcept______.A、OdetoAutumnB、
______(和男士的饮食相比),women’sdietgenerallyneedstoincludemoreealciumandiron.
在可预见的将来,中国不可能放弃社会主义制度和共产党领导,也不可能同美国结成战略(
地质雷达与红外探水是地质预报的两种间接方法,下列关于这两种方法的适用性说法不正确
某5×30m在用全预应力混凝土连续箱梁桥,横断面为单箱单室构造,箱梁高为1.8m
正常人24小时内尿蛋白定量mg应小于( )A.200 B.400 C.15
某男,64岁。突然胸中闷痛,胸痛彻背,喘息咳唾,气短。舌苔白腻,脉沉弦。治宜选用
最新回复
(
0
)