首页
登录
职称英语
In 1947 a group of famous people from the art world headed by an Austrian co
In 1947 a group of famous people from the art world headed by an Austrian co
游客
2025-03-08
38
管理
问题
In 1947 a group of famous people from the art world headed by an Austrian conductor decided to hold an international festival of music, dance and theatre in Edinburgh.
The idea was to reunite Europe after the Second World War.
It quickly attracted famous names such as Alec Guinness, Richard Burton, Dame Margot Fon-teyn and Marlene Dietrich as well as the big symphony orchestras (交响乐团).
It became a fixed event every August and now attracts 400,000 people yearly.
At the same time, the " Fringe" appeared as a challenge to the official festival. Eight theatre groups turned up uninvited in 1947, in the belief that everyone should have the right to perform, and they did so in a public house disused for years.
Soon, groups of students firsdy from Edinburgh University, and later from the universities of Oxford and Cambridge, Durham and Birmingham were making the journey to the Scottish capital each summer to perform theatre by litde-known writers of plays in small church halls to the people of Edinburgh.
Today the "Fringe" , once less recognized, has far outgrown the festival with around 1,500 performances of theatre, music and dance on every one of the 21 days it lasts. And yet as early as 1959, with only 19 theatre groups performing, some said it was getting too big.
A paid administrator (行政人员) was first employed only in 1971, and today there are eight administrators working all year round and the number rises to 150 during August itself. In 2004 there were 200 places housing 1 ,695 shows by over 600 different groups from 50 different countries. More than 1. 25 million tickets were sold. [br] We may learn from the text that Edinburgh Festival______.
选项
A、has become a non-official event
B、has gone beyond an art festival
C、gives shows all year round
D、keeps growing rapidly
答案
D
解析
由文章最后一段“and today there are eight administrators working all year round and the number rises to 150 during August itself”可知其规模不断变大。故选D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3987864.html
相关试题推荐
Somepeoplelikefattymeat,______othershateit.A、somehowB、moreoverC、whereas
Peoplehavewonderedforalongtimehowtheirpersonalitiesandbehaviorsa
Peoplehavewonderedforalongtimehowtheirpersonalitiesandbehaviorsa
Peoplehavewonderedforalongtimehowtheirpersonalitiesandbehaviorsa
Evenachildknowsthatnoddingheadmeans"Yes".ButsomepeopleWouldprob
Evenachildknowsthatnoddingheadmeans"Yes".ButsomepeopleWouldprob
Evenachildknowsthatnoddingheadmeans"Yes".ButsomepeopleWouldprob
Evenachildknowsthatnoddingheadmeans"Yes".ButsomepeopleWouldprob
Evenachildknowsthatnoddingheadmeans"Yes".ButsomepeopleWouldprob
Evenachildknowsthatnoddingheadmeans"Yes".ButsomepeopleWouldprob
随机试题
Inthefirstad,whichdepartmentinthecompanyisseekinganassistanttoits
Icouldn’t______mybrotherthatIwastellingthetruth.A、convinceB、persuade
[originaltext]M:Hello.W:Hello,Frank.ThisisSusan.I’msorrytophoneyou
1998年我国对期货交易所进行第二次清理整顿后留下来的期货交易所有()。A、上海期货交易所B、大连商品交易所C、广州商品交易所D、郑州商品交易所
A.内酯、香豆素类B.生物碱、苷类C.酯类、苷类D.挥发油、树脂类、叶绿素E.苦
被审计对象自接到审计机关出具的审计报告后,将书面意见送交审计组的时间期限是:
公共租赁住房终止的情形有()。A:拥有其他住房 B:延迟缴纳租金 C:违法转
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
.社会保障基金的资金来源,包括()。 A.国有股减持划人的资金和股权资
在古代,每遇战乱,手艺人都会成为战争双方争夺的对象。这是因为手艺人掌握着传统社
最新回复
(
0
)