首页
登录
职称英语
Every chance she gets, five-year-old Gina visits Grandma Lilly. Gina likes to
Every chance she gets, five-year-old Gina visits Grandma Lilly. Gina likes to
游客
2025-03-04
40
管理
问题
Every chance she gets, five-year-old Gina visits Grandma Lilly. Gina likes to talk with her grandma and watch her cook. Everything Grandma Lilly makes is delicious, but Gina especially loves the little cookies shaped like teddy bears, dolls, flowers, and hearts.
And Grandma Lilly, who enjoys this precious time with her granddaughter, uses the cookies to teach Gina certain things she will need to know as she grows up by helping her to develop the five senses and her imagination. Perhaps the most important lesson Grandma Lilly teaches Gina is that most of the foods and the cookies she prepares taste so delicious because they are made with love.
One day Gina’s mother tells her she cannot visit Grandma Lilly because she has become very sick and is in the hospital. Gina begs and cries, but her mother explains that Grandma Lilly is so ill that she is in a very deep sleep and needs her rest. Gina tries to think of something that will help her grandmother and suddenly remembers the cookies. She will bake a batch of them all by herself, and because she will make them with all the love she has in her heart, Grandma Lilly will feel better!
Touched by her daughter’s love and determination, Gina’s mother finally agrees to take her to the hospital with her cookies to visit her grandmother. There, Grandma Lilly teaches her little granddaughter another lesson about love that she will be able to pass on to her own children and grandchildren in the years to come. [br] The delicious cookies are used by the Grandma to______.
选项
A、teach Gina something about teddy bears, dolls and flowers
B、help Gina develop the five senses and imagination
C、make Gina well fed
D、teach Gina how to prepare and cook delicious food
答案
B
解析
细节判断题。从第二段uses the cookies to teach Gina certain things she will need to know as she grows up by helping her to develop the five senses and her imagination可以看出,做美味的饼干主要是为了提升Gina的五官感觉和想象力,B与原文的意思是一样的。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3982828.html
相关试题推荐
Shehas______chancetowintheelectionasheropponentistoostrong.A、littleB
Ifyou()yourdemand,thenmaybeyouwillhavemorechanceofgettingwhatyouw
Hehasbeenteachingfor2years,butbeingateacherisnothis().A、chanceB、c
______arethatstockpricewillgoupinthecomingmonths.A、ChancesB、Opportuni
Everychanceshegets,five-year-oldGinavisitsGrandmaLilly.Ginalikesto
Everychanceshegets,five-year-oldGinavisitsGrandmaLilly.Ginalikesto
Everychanceshegets,five-year-oldGinavisitsGrandmaLilly.Ginalikesto
______you’vegotachance,youmightaswellmakefulluseofit.A、NowthatB、Af
________suchagoodchance,heplannedtolearnmore.A、TobegivenB、Havingbeen
Everyoneseemstoknowthatgrandma’scookiestastebetterbecausethey’rem
随机试题
Howmanypeopledoesthestoryinvolve(涉及)?[br]ThewritersaidthatChicagowa
Thelasttwotornadoseasonshavebeenthedeadliestinadecade,with206
[originaltext]Architectureistobuildingasliteratureistotheprintedw
()贸易逆差()分期付款[br]()商标()交易会N,G
Today’slecturewe’llcenterontheprehistoricpeopleofNevadaDesert.Nowmo
具有发达的贮水组织的植物是。()A.少浆植物 B.多浆植物 C.湿生植
根据国家统计局的调查,2011年我国农民工月均收入为2049元,仅为城镇职工平均
骑跨式伤最易损伤尿道的是:A.阴茎部 B.球部 C.膜部 D.前列腺部
X染色体显性遗传病是由于位于X染色体上的显性致病基因引起的疾病,则以下遗传图谱中
关于政府对非政府债务提供担保,涉及的问题有()。A.是否允许政府为非政府债务提
最新回复
(
0
)