首页
登录
职称英语
It was a very happy family. They were fairly well - off. The father, Leopold
It was a very happy family. They were fairly well - off. The father, Leopold
游客
2025-03-02
42
管理
问题
It was a very happy family. They were fairly well - off. The father, Leopold, was a master of music in Austria. The mother was warm -hearted. There were two children, Marianne, a schoolgirl, and little Wolfgang, a child not quite four years old. Marianne was learning to play the piano, and day after day Leopold stood behind her as she practiced. How patient their father was, and how cleverly he showed Marianne how to play some particularly difficult pieces! 71.
She was making progress, very good progress, and that was excellent. And there, almost lost in the big chair, sat Wolfgang, who never had to be told to keep quiet when looking over Marianne’s shoulder.
At that moment Wolfgang climbed on his father’s knees and begged to be allowed to play the pretty piece Marianne had now mastered. What a joke that was! Picking up his baby son, Leopold laughed and said, " Look at your hands. You must wait, little man!" .
There was no end of the fun during tea, and Marianne had to tell her mother about Wolfgang wanting to play a difficult piece. When the meal was finished, Marianne helped to clear away the dishes. Suddenly Leopold got up. " Listen!" said he in a surprised voice. " Listen! Marianne is playing the piece better than ever!"
But Marianne was washing dishes in the kitchen.
With wife following, Leopold walked quietly upstairs, the lamp in one hand, his music book in the other. He pushed the door open, and there was little Wolfgang playing in the darkness. "I love it" whispered by the child.
It was the beginning of Mozart’s life of music. [br] Wolfgang’s father told him he couldn’t play the piano yet because______.
选项
A、his sister was taking lessons
B、he had to help his mother
C、he was too little/young
D、he had to wait for his sister to finish practising
答案
C
解析
此题为细节题。第一段最后几句的大意是,莫扎特跟爸爸说他想弹钢琴,但爸爸告诉他他还小,等长大了再弹。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3979250.html
相关试题推荐
Heneverwrotetohisfather______hewasinneedofmoney.A、exceptB、exceptwh
Joshua:Dad.Allowanceday.CanIhavemyallowance?Father:Oh.Iforgotabout
Myfatherwasaskedto______theNewYorkoffice.A、takepartinB、takeplaceC、t
Heneverwrotetohisfather______hewasinneedofmoney.A、exceptB、exceptwhe
Itwasanicehouse,but______toosmallforafamilyoffive.A、rarelyB、fairly
我父亲在找工作,我母亲在医院照看外祖母。Myfatherislookingforajobandmymotherislookingafte
RowanTorrezwillneverbeabletobearhislate(已故的)fathertellhimthathe
RowanTorrezwillneverbeabletobearhislate(已故的)fathertellhimthathe
RowanTorrezwillneverbeabletobearhislate(已故的)fathertellhimthathe
RowanTorrezwillneverbeabletobearhislate(已故的)fathertellhimthathe
随机试题
Thoughthecityisnoisy,mostpeopleliketoliveinit.Therearereallym
(Relyingon)theseconvenientmetaphors,politiciansandmilitarycommandersdo
PeoplerespectLucyforherdedicationtopromotecivilsocietyandmakingwomen
[originaltext]M:Thisterribleweatherhasruinedourweekendplan.W:Anyhow,
[originaltext]AfellowhadjustbeenhiredasthenewCEO(ChiefExecutive
抗震设计时,确定带阁楼坡屋顶的多层砌体房屋高度上端的位置,下列说法正确的是(
DNA是所有生物遗传的物质基础。。( )
造成声波衰减的主要原因是:()A.吸收 B.反射 C.散射 D.发散
作业成本法的优点包括()。A.可以获得更准确的产品和产品线成本 B.有助于改
(一)某服装厂系增值税一般纳税人,2015年6月份发生如下经济行为: (1)购
最新回复
(
0
)