首页
登录
职称英语
What readers most commonly remember about John Stuart Mill’s classic exploration
What readers most commonly remember about John Stuart Mill’s classic exploration
游客
2025-02-21
45
管理
问题
What readers most commonly remember about John Stuart Mill’s classic exploration of the liberty of thought and discussion concerns the danger of(i)______: in the absence of challenge, one’s opinions, even when they are correct, grow weak and flabby. Yet Mill had another reason for encouraging the liberty of thought and discussion: the danger of partiality and incompleteness. Since one’s opinions, even under the best circumstances, tend to(ii)______, and because opinions opposed to one’s own rarely turn out to be completely (iii)______, it is crucial to supplement one’s opinions with alternative points of view.
选项
答案
B,D,G
解析
An overview of the passage suggests that the first sentence is relatively self-contained and that the blank is answerable without the succeeding sentences, where the topic shifts slightly. The colon after the first blank signals that what follows will define the word in the blank and will explain what danger Mill was concerned about. It says that without challenge, one’s opinions grow "weak and flabby" and therefore one becomes complacent, not tendentious or fractious. A quick reading of the next two sentences suggests that the topic will be another danger that Mill described, "the danger of partiality and incompleteness." Free and open discussion needs to take place because each person’s opinion tends to "embrace only a portion of the truth" and others’ views are partially right, or never completely "erroneous." The other choices for the second and third blanks deal with change, immediacy, or antithesis, none of which relate to the second danger of "partiality" or "incompleteness."
Thus, the correct answer is complacency(Choice B), embrace only a portion of the truth(Choice D), and erroneous(Choice G).
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3966446.html
相关试题推荐
WhatreadersmostcommonlyrememberaboutJohnStuartMill’sclassicexploration
Theband’slong-standingstrategyoflayingleisurelyexplorationsatopasteady
ThattodaysstudentsofAmericanculturetendto(i)______classicalmusicisunde
Revivingthepracticeofusingelementsofpopularmusicinclassicalcompositio
Revivingthepracticeofusingelementsofpopularmusicinclassicalcompositio
Whilethebestsixteenth-centuryRenaissancescholarsmasteredtheclassicsofa
Readersofhistoryoftenmarvelthat(i)______eventsweretriggeredbyactionst
TheClassicalAgeofGreece,500B.C.to323B.C.,wascharacterizedbycontradi
Readerslookingforanothercondemnationofprivateequityfirmsshouldlookels
Thenationalbankhasbeenuncommonlypowerfulincomparisontoitscounterparts
随机试题
Whenthereisavacancyinacompany,itisthejobofthePersonnelManagerand
—Readthisreportaboutthelimitedcompany.—Inmostofthelines34~35therei
BecausetimeinIndiaisconceivedstaticallyratherthandynamically,Indianla
Losingweightiseasierwhenthereismoneyontheline,U.S.researcherss
Studentswouldrathertryonceagainthan(give)_______uptheplan.givewouldrath
运输市场的基本特征有()。A.运输供给的分散性 B.交易产品的有型性 C
对于二元两相混合物来说,由吉布斯相律可知,该平衡系统的自由度为()。A.4
疾病呈现周期性常见的原因有()。A.足够数量易感人群 B.该病的传播机制容
巴德-吉亚利综合征(Budd-chiari)综合征导致门脉高压的类型是()
临床卫生服务的化学预防的对象是A.已出现症状的人 B.正在康复的人 C.无症
最新回复
(
0
)