首页
登录
职称英语
The great majority of extant decorated artifacts from the Middle Period of t
The great majority of extant decorated artifacts from the Middle Period of t
游客
2025-02-19
8
管理
问题
The great majority of extant decorated artifacts from the Middle Period of the Byzantine Empire are objects that were designed for ecclesiastical use. But even those decorated artifacts with no apparent ecclesiastical function are almost all decorated with religious scenes and symbols. This material evidence strongly indicates that in the Middle Period of the Byzantine Empire, there was little scope for artisans to create decorative works of an entirely secular nature.
Which of the following, if true, most seriously weakens the argument?
选项
A、Since Byzantine monasteries tended to be centers of learning, even those extant manuscripts from the Middle Period of the Byzantine Empire that discuss purely secular subjects were produced by monks living in religious communities.
B、Unlike objects stored in private houses and palace treasuries, objects stored in Byzantine ecclesiastical treasuries were generally treated with reverence by invaders over the centuries.
C、Textiles of the Middle Period of the Byzantine Empire that were decorated with religious motifs were as likely to be used for the decoration of private houses as they were to be used for the decoration of religious sanctuaries.
D、Nearly all of the extant artifacts of the Middle Period of the Byzantine Empire that were not decorated were artifacts with no apparent ecclesiastical function.
E、Some of the most richly adorned of the extant Middle Period Byzantine objects decorated with religious motifs were artifacts with no apparent ecclesiastical function.
答案
B
解析
用于教会的装饰品受到入侵者的尊敬,因此用于世俗的装饰品被毁掉了,所以现存的工艺品中几乎都是用于教会的,因此不是当年没有机会去制作世俗工艺品,而是因为世俗工艺品被毁掉了,削弱原文,正确。A项文章讨论的是工艺品,该选项讨论的是手稿,无关。C项文章讨论的是是否有机会创作完全世俗的工艺品,但是该选项中的纺织品上有教会花纹,因此就算可以被用于世俗,也并非是文章讨论的完全世俗性质的工艺品,无关。D项原文讨论的是被装饰过的工艺品,该项讨论的是未被装饰过的工艺品,无关。E项原文已经说过这些装饰有教会符号的工艺品没有教会功能,因此该项重复原文,不选。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3963912.html
相关试题推荐
ThegreatmajorityofextantdecoratedartifactsfromtheMiddlePeriodoft
AtacertainperiodinEarth’shistory,itsatmospherecontainedalmostnoo
Volunteerworkorganisedbymiddleschoolsbringsmorebenefitsthanproblem
Intheeighthparagraph,whatdoesthereferencetoamiddle-earinfectionserve
Themajorityofonlinesocialnetworkuserscontroltheprivacysettingsonthei
Inthemiddlepart,Klaraneedstousea______.[br]What’sthelastthingKla
Inthemiddlepart,Klaraneedstousea______.[br]HowmuchlongerdoesKlar
Inthemiddlepart,Klaraneedstousea______.[br]Theprofessorsuggeststh
Inthemiddlepart,Klaraneedstousea______.[br]Theprofessorsuggests__
随机试题
WhichofthefollowingisCORRECT?A、Contentwordsofalanguagearesometimesca
Thestandardofficialretirementagetoqualifyforapublicpensioninmost
WhatisaPortCity?Theportcityprovidesafascinatin
Themarketinvestigationisindispensabletosalespromotion.Theyareascl
混合站的压力降一般不超过()kPa。A.1 B.3 C.5 D.7
按政策标准,机构投资者可以分为()。 ①一般机构投资者②金融机构投资者
患者男,78岁。因脑栓塞长期住院治疗。l周前出现畏寒、发热,咳嗽、咳脓性痰,伴有
2000-150.当归补血汤主治 A.肌热面赤,烦渴欲饮,脉洪大而虚者B.妇
下列属于非法人的其他组织的是( )。A.某市国有资产管理委员会 B.某农村合
关于经济周期的失业说法正确的是( )。 A.当经济处于潜在GDP,周期性失业
最新回复
(
0
)