首页
登录
职称英语
[originaltext] Dreamtime Tours have just the tour for you. The one I have ch
[originaltext] Dreamtime Tours have just the tour for you. The one I have ch
游客
2025-02-13
40
管理
问题
Dreamtime Tours have just the tour for you. The one I have chosen to tall to you about today is what I consider our best tour—it will take you from coast to mountain and back again. You’ll spend a memorable and very comfortable day traveling in air-conditioned luxury. You’ll see from our brochure that we have four pick-up stops along the coast and, about twenty minutes after we pick up our last passenger for the day, we’ll be stopping off briefly at a magnificent housing development, marina and shopping complex—you’ll be able to admire some of the most expensive and lavish houses on the coast—and here we’ll take a quick walk around the waterfront. Now, despite its name, Hope Island, we can reach it without getting our feet wet or taking a boat ride. Hope Island is connected to the mainland by bridges.
From there we head inland to the beautiful Tambourine Mountain. You’ll have time to browse in the many specialty shops or you can sit and relax at a friendly outdoor café. We board the bus again and pass through an old timber-milling town on our way to O’Reilly’s Green Mountains. Once there, you might wish to venture across the famous tree top walk which is a bridge suspended in the canopy of a rain forest—definitely not for the faint-hearted! If you’re not up to the excitement of this walk, or perhaps after you’ve done it, why not enjoy lunch on the balcony of O’Reilly’s restaurant?
Before we leave, you’ll have time for a stroll through the Botanical Gardens or perhaps you’d like to feed the beautiful parrots and other birds—we’ll supply the birdseed. From O’Reilly’s we travel to an alpaca farm for a demonstration and of course there’ll be a photo opportunity for you with these gorgeous animals before returning to the coach for the journey back to your original departure point.
选项
答案
air-conditioned
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3955599.html
相关试题推荐
TheproblemthatConstableGraydescribesis[originaltext]CONSTABLEGRAY:
WhoareNancyandJenny?[br][originaltext]Tutor NancyandJennyarepresenti
WhoareNancyandJenny?[br][originaltext]Tutor NancyandJennyarepresenti
WhoareNancyandJenny?[br][originaltext]Tutor NancyandJennyarepresenti
WhoareNancyandJenny?[br][originaltext]Tutor NancyandJennyarepresenti
Themainaimofthefestivalspokespersonatthegatheringisto[originaltext]
First,PeterandCrystalmusthavea/an______[br][originaltext]Receptionist
First,PeterandCrystalmusthavea/an______[originaltext]Receptionist Goo
Whycan’tPeterrelaxoverthethree-weekvacation?[br]______[originaltext]Cr
Whycan’tPeterrelaxoverthethree-weekvacation?[br]______[originaltext]Cr
随机试题
WhathappenedattheUnitedNations?Howdidthecriticslikethenewpl
[originaltext]MenandwomenintheUnitedStateswhowanttobecomedoctors
PassageFour[br]Whatisthebesttitleforthepassage?HowtheWalkieTalkieB
市场定位的策略不包括( )。A.对峙定位策略 B.避强定位策略 C.差异性
对于长期销售增长的企业,下列比率最适合作为判断公司是否需要银行借款依据的是(
共用题干 OldandActiveItiswell-knowntha
共用题干 一般资料:求助者,男性,28岁,职员。案例介绍:求助者家庭条件优越,
下列有关强调事项段的说法中,错误的是()。A.强调事项段是对已在财务报表中恰当
据下表资料,如果服用两药后的血压下降值服从正态分布,能否认为服用这两种降压药后,
关于丁卡因的作用说法正确的是A、穿透力弱 B、可用于表面麻醉 C、可用于浸润
最新回复
(
0
)