首页
登录
职称英语
Phyllis Wheatley is regarded as America’ s first black poet. She was born in
Phyllis Wheatley is regarded as America’ s first black poet. She was born in
游客
2025-01-31
34
管理
问题
Phyllis Wheatley is regarded as America’ s first black poet. She was born in Senegal, Africa, about 1753 and brought to America aboard a slave ship at about the age of seven. John and Susannah Wheatley bought her for three pounds at a slave auction in Boston in 1761 to be a personal servant of Mrs. Wheatley. The family had three other slaves, and all were treated with
respect
. Phyllis was soon accepted as one of the family, which included being raised and educated with the Wheat-ley’ s twin 15-year-old children, Mary and Nathaniel. At that time, most females, even from better families, could not read and write, but Mary was probably one of the best educated young women in Boston. Mary wanted to become a teacher, and in fact, it was Mary who decided to take charge of Phyllis’ s education. Phyllis soon displayed her remarkable talents. At the age of twelve she was reading the Greek and Latin classics and passages from the Bible. And
eventually
, Mrs. Wheatley decided Phyllis should become a Christian.
At the age of thirteen Phyllis wrote her first poem. She became a Boston sensation after she wrote a poem on the death of the evangelical preacher George Whitfield in 1770. It became common practice in Boston to have"Mrs. Wheatley’ s Phyllis" read poetry in polite society. Mary married in 1771, and Phyllis later moved to the country because of poor health, as a teacher and caretaker to a farmer’ s three children. Mary had tried to interest publishers in Phyllis’ s poems but once they heard she was a Negro they weren’ t interested.
Then in 1773 Phyllis went with Nathaniel, who was now a businessman, to London. It was thought that a sea voyage might improve her health. Thirty-nine of her poems were published in London as Poems on Various Subjects, Religious and Moral. It was the first book published by a black American. In 1775 Phyllis wrote a poem
extolling
the accomplishments of George Washington and sent it to him. He responded by praising her talents and inviting her to visit his headquarters. After both of her benefactors died in 1777, and Mary died in 1778, Phyllis was freed as a slave. She married in 1778, moved away from Boston, and had three children. But after the unhappy marriage, she moved back to Boston, and died in poverty at the age of thirty. [br] According to the passage, an unusual feature of Mary was that she______.
选项
A、was not much older than Phyllis
B、wanted to become a teacher
C、was comparatively well educated
D、decided to take charge of Phyllis’ s education
答案
C
解析
本题考查细节理解。根据文章第一段第六句“At that time,most females,evenfrom better families,could not read and write,but Mary was probably one of the best educatedyoung women in Boston.”可知,即使是出身较好的女性都不会读书写字,但是Mary可能是波士顿受过最好教育的年轻女性之一。尽管A、B、D三项有关Mary的说法也是正确的,但本题问的是Mary本身拥有的与众不同的特点。所以,答案为C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3936710.html
相关试题推荐
PhyllisWheatleyisregardedasAmerica’sfirstblackpoet.Shewasbornin
PhyllisWheatleyisregardedasAmerica’sfirstblackpoet.Shewasbornin
PhyllisWheatleyisregardedasAmerica’sfirstblackpoet.Shewasbornin
PhyllisWheatleyisregardedasAmerica’sfirstblackpoet.Shewasbornin
AlmosteverydaythemediadiscoversanAfricanAmericancommunityfighting
AlmosteverydaythemediadiscoversanAfricanAmericancommunityfighting
AlmosteverydaythemediadiscoversanAfricanAmericancommunityfighting
AlmosteverydaythemediadiscoversanAfricanAmericancommunityfighting
AlmosteverydaythemediadiscoversanAfricanAmericancommunityfighting
AlmosteverydaythemediadiscoversanAfricanAmericancommunityfighting
随机试题
Wheredidthewomansaysheputherglasses?[br][originaltext]M:Wheredidyo
Lookatthegraphsbelow.Theyshowunemploymentineightdifferentregions
A.detrimentalB.disastrousC.economicallyD.erosionE.highlight
[originaltext]M:Hi.Ihaveareservationfortonight,andIjustwanttocheck
采用基于电磁原理的钢筋保护层测试仪进行钢筋位置测试时,当探头位于()时,其指示
房地产的投资方式不包括( )。A.房地产信托 B.房地产租赁 C.申请房地产
《大秦帝国》、《汉武大帝》、《雍正王朝》……一部部歌颂盛世之治的文艺作品引来无数
国务院于2004年发布的“国九条”提出了健全资本市场体系,丰富证券投资品种的纲领
关于对新能源汽车减免的规定说法正确的是()。A.对新能源汽车,减半征收车船税
A.单样本t检验 B.配对t检验 C.成组设计两样本均数比较的t检验 D.
最新回复
(
0
)