首页
登录
职称英语
What is the most common risk factor for serious disease? [br] [originaltext]
What is the most common risk factor for serious disease? [br] [originaltext]
游客
2025-01-25
31
管理
问题
What is the most common risk factor for serious disease? [br]
The most common risk factor for serious disease is old age. Heart disease, cancer, stroke, neurological conditions, diabetes — all increase radically with advancing years. And the older a person is, the more likely he or she is to have multiple chronic illnesses.
Some scientists hope one day to treat all of them at once — by targeting aging itself.
Humans aren’t built to last forever. The oldest person on record was Jeanne Calment, a Frenchwoman, who died in 1997 at the age of 122. In 2040, the average life span for people in Spain, projected to pass Japan as the country with the longest-lived citizens, will reach about 86 years.
There is considerable dispute, however, over how long humans might live under optimal circumstances. In 2016, a team of scientists declared the upper limit to be 115 years. But in June, researchers reviewing death rates among elderly Italians suggested that there may be no limit at all.
In animal studies over the last few decades, scientists have begun to understand the specific cellular and molecular processes that cause the deteriorations of old age.
Old cells, researchers have found, secrete proteins, lipids and other substances that increase inflammation and tissue destruction. In one study in mice, researchers showed that transplanting these cells to the knee joints of healthy animals causes disease that looks very much like human osteoarthritis.
Healthy young people have few of these aging cells, but after age 60, they begin to accumulate, and their increasing quantity correlates with disabilities of old age.
Could there be any remedy that removes these old cells while leaving young cells? Several are being tested.
Some drugs already approved for other purposes are being tested as "senolytics", as the drugs that kill old cells are now called.
Dr. Nir Barzilai, a professor of medicine at the Albert Einstein School of Medicine, is planning a study of metformin, a drug that has been used for 60 years to treat diabetes and has been shown to be effective against several age-related diseases.
If drugs can treat aging, is aging itself a disease? No, Dr. Barzilai said.
"Neither I nor the Food and Drug Administration is interested in calling aging a disease. Our study is to show that we can prevent a composite of age-related diseases — cardiovascular, cancer, cognitive — and ultimately affect mortality. "
But we will all die. No serious scientist believes in immortality. But we also are closer to assuring healthier old age than ever before.
选项
A、He has finished the study of metformin.
B、Drugs can treat aging, so aging itself is a disease.
C、We can affect mortality by preventing a composite of age-related diseases.
D、All of the above.
答案
C
解析
语义理解判断题。根据原文“Dr.Nir Barzilai,a professor of medicine at the Albert Einstein School of Medicine,is planning a study of metformin”可知,尼尔-巴兹莱博士正计划对二甲双胍进行一项研究,但并没有完成此研究,A与原文意思相反。原文“Neither I nor the Food and Drug Administration is interested in calling aging a disease.Our study is to show that we can prevent a composite of age-related diseases—cardiovascular, cancer,cognitive—and ultimately affect mortality”,表达的意思是“我和美国食品和药物管理局都无意称衰老为一种疾病。我们的研究表明,我们可以预防一系列与年龄相关的疾病——心血管疾病、癌症和认知疾病,并最终影响死亡率”,由此可知,B与原文意思相反,C项内容与原文意思相符,为正确选项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3928588.html
相关试题推荐
[originaltext]GaywomenworkingintheCityofLondon’sfinancialservices
[originaltext]GaywomenworkingintheCityofLondon’sfinancialservices
[originaltext]AMERICA’smedicalsystemhaslongseemedapoorbargain.Amer
[originaltext]AMERICA’smedicalsystemhaslongseemedapoorbargain.Amer
[originaltext]Attheendofthe19thcentury,asocialscientistvisitedSt
[originaltext]Attheendofthe19thcentury,asocialscientistvisitedSt
[originaltext]Attheendofthe19thcentury,asocialscientistvisitedSt
[originaltext]Attheendofthe19thcentury,asocialscientistvisitedSt
Whatdoesthespeakermean?[br][originaltext]AsIwalkedintothisoldhaunte
Whatdoesthespeakermean?[br][originaltext]AsIwalkedintothisoldhaunte
随机试题
AnalyzingFictionI.【T1】______【T1】______—Arrangementofeventstoa)【T2】_____
Therapidlyexpandingnumberofautomobilesthreatensafurtherescalationinth
[originaltext]Scientistshaveobservedthatplantsthemselvesproducemany
归档文件整理的原则是:()A.遵循文件的形成规律 B.分清发文机关级别 C
下列急性化脓性根尖周炎的症状中,哪些叙述是不正确的() A.相应面
甲亢有多种类型,外科临床上多见的是A.结节性甲状腺肿伴甲亢 B.高功能腺瘤
关于皮肤或黏膜给药表述不正确的是A.要与皮肤有良好的亲和性、铺展性或黏着性B.无
A.硬脂酸钠 B.二氧化硅 C.阿拉伯胶 D.脂肪酸山梨坦 E.氯化钠属
共用题干 患者女,60岁。体重50kg,以往无心血管病史,走路不慎滑入刚溶的石
某实施监理的工程,工程实施过程中发生以下事件: 事件1:甲施工单位将其编制的施
最新回复
(
0
)