首页
登录
职称英语
A few years ago, in their search for ways to sell more goods, advertising me
A few years ago, in their search for ways to sell more goods, advertising me
游客
2025-01-21
9
管理
问题
A few years ago, in their search for ways to sell more goods, advertising men hit on a new and controversial
gimmick
. It is a silent, invisible commercial that, the ad men claim, can be rushed past the consumer’s conscious mind and planted in his subconscious — and without the consumer’s knowledge.
Developed by James Vicary, a research man who studies what makes people buy, this technique relies on the psychological principle of subliminal perception. Scientists tell us that many of the sights coming to or eyes are not
consciously
"seen. "We select only a few for conscious"seeing" and ignore the rest. Actually the discarded impressions are recorded in the brain though they are below the
threshold
of consciousness.
There’s little doubt in Vicary’s mind as to the subliminal ad’s effectiveness. His proof can be summed up in just two words: sales increase.
In an unidentified movie house not so long ago, unknown audiences saw a curious film program. At the same time, on the same screen on which the film hero was courting the heroine a subliminal projector was flashing its invisible commercials.
" Get popcorn," ordered the commercial for a reported one three-thousandths of a second every five seconds. It announced" Coca-Cola" at the same speed and frequency to other audiences. At the end of a six weeks trial, popcorn sales had gone up 57 percent, Coke sales 18 percent.
Experimental Films. Inc, says the technique is not new. It began research on subliminal perception in 1954. Experimental Films stresses that its equipment was designed for helping problematic students and treating the mentally ill. At NYU two doctors showed twenty women the projected image of an expressionless face. They told the subjects to watch the face for some change of expression. Then they flashed the word angry on the screen at subliminal speeds. Now the women thought the face looked unpleasant. When the word happy was flashed on the screen instead, the subjects thought the woman’s facial expression looked much more pleasant.
Subliminal techniques, its promoters believe, are good for more than selling popcorn. Perhaps the process can even be used to sell political candidates, by leaving a favorable impression of the candidate in the minds of the electorates subliminally.
How convincing are these invisible commercials? Skeptical psychologists answer that they aren’t anywhere near as effective as the ad men would like to think they are. Nothing has been proven yet scientifically, says a prominent research man. [br] Subliminal techniques have NOT been used for______.
选项
A、promoting sales
B、making commercials
C、curing mental illness
D、selling political candidates
答案
D
解析
根据文中第七段的“Perhaps the process can even be used to sell political candidates,by leaving a favorable impression of the candidate in the minds of the electorates subliminally.也许通过在选民的潜意识里留下好印象,这一过程甚至可以用于为政治候选人做宣传。”可知,阈下知觉在政治选举中应用只是一种推测,并未付诸实践,所以D符合题意。A项“促销”,这在电影院中爆米花和可口可乐的例子中可以证实;B项“制作商业广告”,爆米花和可口可乐的例子就是制作商业广告的例子;C项“治疗精神病”,这在文中倒数第三段也有提到,只有D符合题意。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3923140.html
相关试题推荐
TheproblemofaccuratelyassessingtheroleofEnglishincontemporaryresearch
Researchonfriendshiphasestablishedanumberoffacts,someinteresting,some
Researchonfriendshiphasestablishedanumberoffacts,someinteresting,some
Researchonfriendshiphasestablishedanumberoffacts,someinteresting,some
Researchonfriendshiphasestablishedanumberoffacts,someinteresting,some
WhenarchaeologistssearchedtheremotenorthwesterncoastofAlaska,theydidn
Linguisticresearchoftenrequiresfieldworkandtheycanstudyandrecordthes
Theadvertisingindustryintoday’sworlddoeshaveitsshareofresponsibilitie
Hewillhavetogiveuphisresearchwork,becausehesuffersfrom_________visio
AseriesofstudiesintheJournalofConsumerResearchexploredobservers’reac
随机试题
Geographyisthestudyoftherelationshipbetweenpeopleandtheland.Geog
-PleasebringlittleTomnexttimeyoucometoAnhui.-______,thankyou.A、Iwi
WhatdoesthenewsitemsayaboutthefloodintheUnitedStates?[br][origina
【S1】[br]【S4】去掉inthechargeof中的"the"。本题为词组的误用。inthechargeof表示“由……主管”的被动意义,
Fortheemployee,beingplacedinapositionthatiscomfortableandmeetse
Theterm"FurtherEducation"isthenamegiven,inBritain,toaverybroad
《银团贷款业务指引》规定,银团贷款存续期间,通常由牵头行或代理行负责定期召开银团
哪项不属于少阳病96条所述的主证A.嘿嘿不欲饮食 B.口苦咽干 C.往来寒热
药物的常用量是指A.极量与最大有效量之间的剂量 B.比最大有效量大些、比极量小
某毛石砌体挡土墙,其剖面尺寸如图所示。已知其墙背直立,排水良好,墙后填土与墙齐高
最新回复
(
0
)