首页
登录
职称英语
According to the passage, what has made America’s system of higher education a g
According to the passage, what has made America’s system of higher education a g
游客
2025-01-18
51
管理
问题
According to the passage, what has made America’s system of higher education a great success? [br]
The decentralization, diversity, academic freedom and shared governance that have evolved over the past two centuries have made America’s system of higher education one of the most accessible and democratic in the world. Today educators from around the globe are turning to U.S. institutions of higher learning for inspiration.
At the Earth Summit in Johannesburg over a year ago, Israel and Jordan agreed to look into building a "Red-Dead" pipeline that would run 320 km along their rugged desert border. Dubbed the "Peace Conduit", the canal would be the biggest Israel-Jordanian joint venture since their 1994 peace treaty. Israeli officials cite the importance of cooperation with former Arab enemies as one of the main reasons they favor the Red-Dead canal over an older "Med-Dead" proposal to take water from the Mediterranean Sea, which would not involve Jordan.
选项
A、Because they wanted to cooperate with their former Arab enemies.
B、Because the Red-Dead canal would run across the desert.
C、Because the Med-Dead canal would be much longer.
D、Because they didn’t want to take water from the Mediterranean Sea.
答案
A
解析
根据题干中关键词the “Red-Dead” canal和“Med-Dead”proposal可定位原文相关部分为“Israeli officials cite the importance of cooperation with former Arab enemies as one of the main reasons they favor the Red-Dead canal over an older‘Med-Dead’proposal...”,其中信号词“reasons”说明该词前后部分为因果关系,既然该词后部分为题干内容,显然该词前部分的内容应为正确答案。因此,选项a的说法是正确的。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3917759.html
相关试题推荐
InterpretthefollowingpassagesfromChineseintoEnglish.Startinterpretin
InterpretthefollowingpassagesfromChineseintoEnglish.Startinterpretin
InterpretthefollowingpassagesfromChineseintoEnglish.Startinterpretin
InterpretthefollowingpassagesfromEnglishintoChinese.Startinterpretin
InterpretthefollowingpassagesfromEnglishintoChinese.Startinterpretin
InterpretthefollowingpassagesfromEnglishintoChinese.Startinterpretin
InterpretthefollowingpassagesfromChineseintoEnglish.Startinterpretin
InterpretthefollowingpassagesfromChineseintoEnglish.Startinterpretin
InterpretthefollowingpassagesfromChineseintoEnglish.Startinterpretin
InterpretthefollowingpassagesfromChineseintoEnglish.Startinterpretin
随机试题
[originaltext]M:Ijustcan’tconcentratehereintheflat.Yousee,Arthur,I
生活在中国黄河中上游的黄土高原上(theLoessPlateau)的人们,利用那里的黄土层建造了一种独特的住宅——窑洞(cave-dwellings)。窑洞
Psychologiststakeopposingviewsofhowexternalrewards,fromwarmpraise
[originaltext]M:Hi,Mrs.Dupree.Youaskedmetocomeby?W:Oh,yes.Clinton.
[originaltext]Aninternationalteamofdoctorsandscientistsiscallingfo
某企业为了满足业务拓展的需要和充分调动员工的积极性,进行人力资源需求与供给预测,
关于反摊薄条款及降价融资,以下表述错误的是( )。A.反摊薄条款本质上是一种价
某投资组合分布情况如表7-5所示。{图}假设该投资组合的标准差是10.3,收益的
下列人员不得担任上市公司独立董事的有()。A:上市公司前10名股东中的自然人股东
关于工程施工阶段施工环境管理基本要求的说法,正确的是( )。A.建设工程中防治污
最新回复
(
0
)