首页
登录
职称英语
Which of the following statements is true according to what you hear? [br] [ori
Which of the following statements is true according to what you hear? [br] [ori
游客
2025-01-17
42
管理
问题
Which of the following statements is true according to what you hear? [br]
In several metropolitan areas, from Miami to Riverside, Calif., where the real estate market is white hot, rapidly rising prices are luring a growing number of ordinary people into buying and selling residences they do not intend to occupy, despite warnings from some economists that prices cannot continue to rise as steeply as they have in the last few years.
It was the first presidential election in nine years, made necessary after the death of Mr. Arafat on November 11. Despite being held under Israeli occupation, the voting was judged by international observers to be generally free and fair, with little interference from Israel, which eased travel restrictions on Palestinians and largely halted military activity in the territories.
选项
A、Israel made no interference in the election.
B、Israel helped to keep order in the election.
C、Israel relaxed its travel restrictions on the Palestinians.
D、Israel suspended its military activities in Palestine area.
答案
B
解析
将原文重点表达进行归类,进行判断。本题原文中的free and fair,little, eased和halted虽词性不同,但都与题干中contribute to“有助于……”意思相关,由此可顺利解题。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3917303.html
相关试题推荐
Accordingtothespeaker,whatdopeopleoftenthinkaboutastronomers?[br][o
Accordingtothespeaker,whatdopeopleoftenthinkaboutastronomers?[origina
Listentothefollowingpassage.WriteashortEnglishsummaryofaround150-200
WhichofthefollowingstatementsistrueofManuGinobili?[br][originaltext]
WhichofthefollowingstatementsistrueofManuGinobili?[br][originaltext]
WhichofthefollowingstatementsistrueofManuGinobili?[br][originaltext]
Whichofthefollowingstatementsistrueof"Earth’sOzoneLayer"?[originaltex
Listentothefollowingpassage.WriteinEnglishashortsummaryofaround150-
Accordingtothespeaker,whatdopeopleoftenthinkaboutastronomers?[br][o
Accordingtothespeaker,whatdopeopleoftenthinkaboutastronomers?[br][o
随机试题
【B1】[br]【B11】A、SwarmsB、HerdsC、FlocksD、SchoolsC本句意为:这些成群结队的候鸟在秋天离开英国。flock
Suddenly,everywhereyoulook,everyone’stakingcoldshowers.Notliterally
Completethenotesbelow.WriteNOMORETHANTWOWORDSforeachanswer.
Afterintensiveresearch,scientistshaveconcludedthatpoliticianslie.
关于橡胶硫化的目的,以下哪种描述是错误的?()A.提高强度 B.提高耐火性
慢性附睾炎(Chronicepididymitis)的特点,下列描述不正确的是
消防安全重点单位“三项”报告备案制度是巩固社会单位消防安全管理、全面落实重点单位
职业生涯路径设计包括()。A.传统职业生涯路径 B.网状职业生涯路径 C.横
关于国内贸易的交货时间,下列说法正确的有()。A、交货时间指生产制造企业按买卖合
患者觉得被人跟踪、被诽谤,家中有窃听器和摄像机,该症状为A.被害妄想B.被控制妄
最新回复
(
0
)