首页
登录
职称英语
[originaltext]We are rapidly nearing the end of this course in history of class
[originaltext]We are rapidly nearing the end of this course in history of class
游客
2025-01-17
43
管理
问题
We are rapidly nearing the end of this course in history of classical music.We have covered several centuries in a very short time. Much too short to do the music justice, of course, but then this is a survey course. From now until the end of this term, we will be talking about and listening to electronic music.You probably already know that it was in the 1950s that musical computers and synthesizers first appeared in universities. The first commercial synthesizers were sold about this time, too. The sophistication and complexity of these instruments has now increased to the point that they can produce almost any kind of sound.Some alarmists believe these new instruments will bring an end to classical music or that they already have. You know I don’t share this view, though I agree we are in the midst of revolution in instrument design. This, however, is not the first such revolution in musical history and probably not the last one either. Remember we’ve already studied the similar case in the early 19th century when the piano replaced the harpsichord and modern brass and wind instruments came into being. One of the most important reasons for the great popularity of electronic instruments is, of course, their relatively low price. Well, just look at it, only about 400 dollars for a piano. Naturally this has done a lot to increase sales for electronic instruments, expecting them to completely replace acoustic instruments.
选项
A、The replacement of the harpsichord by the piano.
B、The development of electronic musical instruments.
C、The relative costs of different types of musical instruments.
D、The performance of classical music on synthesizers.
答案
B
解析
把握表示全文主旨的句式结构,如本文中from now until the end of this term,we will be talking about... 是解题的关键。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3917269.html
相关试题推荐
Whichwaristhispassagetomarktheanniversaryof?[br][originaltext]Hi
Whichwaristhispassagetomarktheanniversaryof?[br][originaltext]Hi
Whichwaristhispassagetomarktheanniversaryof?[br][originaltext]Hi
Whichwaristhispassagetomarktheanniversaryof?[br][originaltext]Hi
[originaltext]AnewstudybyAmericanInstitutesforResearchfoundthatmoret
[originaltext]AnewstudybyAmericanInstitutesforResearchfoundthatmoret
[originaltext]AnewstudybyAmericanInstitutesforResearchfoundthatmoret
[originaltext]Littleoldladiescompetingatdumpling-makingcontests,butchers
[originaltext]Littleoldladiescompetingatdumpling-makingcontests,butchers
[originaltext]ThefirsthomegrownChinesejetliner,themediumrangeARJ-21Adv
随机试题
Whatwillthemando?[br][originaltext]F:Couldyouhelpmepullthecar?M:
Duringthesummerholidayseasonthereareno______roomsinthisseasidehotel.A
Spain’sThirdCitySeesWinteroffwithaBangIt’sMarchan
[originaltext]M:DidyouhearMary’spresentationinthemeetinglastnight?W:
【S1】[br]【S10】F上文提到有关人能坚持多久不睡的调查,由此可推测空格所在句指的是人不睡眠的极限时间,故F符合文意。
高等学校教学的基本任务有哪些?
POX染色用于白血病鉴别诊断的目的是A.排除感染性疾病 B.诊断急性白血病
下列关于基金投资顾问机构的叙述中,错误的是()。A、按照约定向基金管理人、基金
药品说明书中未载明的不良反应,属于A.新的药品不良反应处理 B.新的药品不良反
开工前,由( )召开工程范围内有关地上地上建(构)筑物、地下管线、人防、地铁等
最新回复
(
0
)