首页
登录
职称英语
What does the passage mainly talk about? [br] [originaltext]At one point on Fri
What does the passage mainly talk about? [br] [originaltext]At one point on Fri
游客
2025-01-17
4
管理
问题
What does the passage mainly talk about? [br]
At one point on Friday afternoon, Twitter’s stock was trading for under $ 16. 50 a share, down from nearly $25 earlier this month, when acquisition rumors began heating up. One analyst says it may be time for some cost-cutting, including layoffs, since the firm hasn’t been able to grow its way to profitability.
Mongolia seemed a blessed land, with growth rates — over 17% in 2011 and around 12% in each of 2012 and 2013. Mining was the promise in a country with annual GDP per person of less than $ 2, 000 just five years ago and $ 4, 000 today. Some $ 3 trillion of get-at-able minerals are thought to lie under a country bigger than France, Germany and Spain combined, equivalent roughly to $ 1 million for each of nearly 3 million Mongolians.
选项
A、The growth rate is over 17% in 2011.
B、It will double annual GDP.
C、It’s bigger than France, Germany and Spain combined.
D、It relies on the affluent minerals, which is promising.
答案
D
解析
原文告诉听者,2011年蒙古国的经济增长率超过了17%;人均GDP在五年内从不到2000美元增长到了4000美元;据估计蒙古国地下有可采矿价值3万亿美元。由此看来,选项A、B和C与原文内容不符。文中“Mining was the promise in a country”说明了蒙古国的矿业十分发达,文中还提到据估计平均每人拥有价值一百万美元的矿产资源。所以,选项D的叙述是正确的。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3916346.html
相关试题推荐
Whichofthefollowingistrueabout"seniorityrules"?[br][originaltext]Josh
Whichofthefollowingistrueabout"seniorityrules"?[originaltext]Josh’shea
ThedefectsoftheBiblemaybecausedby______.[br][originaltext]TheBiblei
ThedefectsoftheBiblemaybecausedby______.[br][originaltext]TheBiblei
ThedefectsoftheBiblemaybecausedby______.[br][originaltext]TheBiblei
ThedefectsoftheBiblemaybecausedby______.[br][originaltext]TheBiblei
ThedefectsoftheBiblemaybecausedby______.[br][originaltext]TheBiblei
ThedefectsoftheBiblemaybecausedby______.[br][originaltext]TheBiblei
ThedefectsoftheBiblemaybecausedby______.[originaltext]TheBibleisave
WhydidpeoplecrossthetheMediterranean?[br][originaltext]Over400,000pe
随机试题
A. B. C. D.
关于转融通业务中持券信息披露义务,下列说法错误的是()A.证券金融公司通过转融通
患者,男,43岁。两耳轰鸣,按之不减,听力减退,兼见烦躁易怒,咽干,便秘,脉弦。
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
患者,男性,45岁,肛瘘切除术后。患者行温水坐浴和换药,正确的步骤是A.先换药,
小儿6个月,已添加蛋黄、米糊,母亲打电话到儿科门诊咨询,此时应指导家长给小儿添加
AA BB CC DD
行政法学上是一种认可准入制度,标志着国家对历史文化名城名镇名村法律地位的确认的一
对分组数据计算加权算术平均数时,其平均数数值会受到( )影响。A.极端值 B
根据《标准施工招标文件》,组织踏勘现场应在投标截止时间()日前及投标预备会
最新回复
(
0
)