首页
登录
职称英语
Which of the following is so special in central Nisyros? [br] [originaltext]
Which of the following is so special in central Nisyros? [br] [originaltext]
游客
2025-01-17
46
管理
问题
Which of the following is so special in central Nisyros? [br]
Central Nisyros, a jumble of looming caldera ridges and shimmering craters where fumaroles spit hot, sulfurous gases from the earth’s crust, is usually visited only by volcanologists and curious tourists.
But last Thursday at dusk, 15 musicians gathered at an active volcanic crater for an experiment in improvisational site-specific performance. Lit by a glowing August full moon, they played for 10 hours, asked only to take inspiration from their surroundings.
Titled "634 Minutes Inside a Volcano" , the event was organized by six d. o. g. s, an Athens arts space, and the Onassis Cultural Center. The musicians, mostly Greek and in their 20s and 30s, came from improvisational backgrounds, including jazz, classical, avant-garde and electronic, and many met for the first time at the sound check.
The organizers documented the event with photographs and an audio recording, which they plan to release in coming months. No artificial lighting was used inside the crater, so aside from the very beginning and end, when there was sunlight, the performance could not be captured by cellphone cameras.
Mr. Dagritzikos began coming to Nisyros a few years ago and was entranced by the island’s volcanic terrain, which attracts up to 500 visitors a day in high season, many from Kos, the popular beach-holiday island to the north.
" It’s completely unique, basically the closest you can get to the center of the earth," Mr. Dagritzikos said. "And if you realize where you are, that around those walls lava erupted 20, 000 years ago and this whole island was created, it’s just mind-blowing. "
选项
A、Successful.
B、Very inspiring.
C、Very hot.
D、Very peculiar.
答案
B
解析
从文中“it’s just mind-blowing”可以知道,Dagritzikos认为能在火山举行这样的音乐活动,是能够激发灵感,令人振奋的。因此,选项B与原文大意一致。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3916198.html
相关试题推荐
Whatarepollinators?[br][originaltext]Rowersareknowntoemployallmanner
Whatarepollinators?[br][originaltext]Rowersareknowntoemployallmanner
Whatarepollinators?[br][originaltext]Rowersareknowntoemployallmanner
Whatarepollinators?[br][originaltext]Rowersareknowntoemployallmanner
Whatarepollinators?[br][originaltext]Rowersareknowntoemployallmanner
Whatarepollinators?[br][originaltext]Rowersareknowntoemployallmanner
Whatarepollinators?[originaltext]Rowersareknowntoemployallmanneroftri
Howdopeopleshowtheirfondnessofinformation?[br][originaltext]Wecomplai
Howdopeopleshowtheirfondnessofinformation?[br][originaltext]Wecomplai
Howdopeopleshowtheirfondnessofinformation?[originaltext]Wecomplainabou
随机试题
"Iwouldalmostratherseeyoudead."RobertS.Cassatt,aleadingbankerof
Assumingthataconstanttravel-timebudget,geographicconstraintsandshor
Aswehaveseen,propagandacanappealtousbyarousingouremotionsor______
Wheredidthemoviesbegin?ItisoftensaidthattheyareanAmericaninvent
Moods,saytheexperts,areemotionsthattendtobecomefixed,influencing
DREAMWORLDINFORMATIONHOURSOFOPERATION:Dreamworldi
反摊薄条款的目的是确保不会因公司以()的发行价进行新一轮融资而导致投资人的股权被
在理财规划中,()管理的目标是让客户有足够的资金去应付日常生活的开支、建立紧
()不是申报历史文化名城的条件。A.历史建筑集中成片 B.在所申报的历史
对挂牌督办并采取全部或者局部停产停业治理的重大事故隐患,安全监管监察部门收到生产
最新回复
(
0
)