首页
登录
职称英语
Which of the following is NOT true about nightmares? [originaltext] Nightmares
Which of the following is NOT true about nightmares? [originaltext] Nightmares
游客
2025-01-17
39
管理
问题
Which of the following is NOT true about nightmares?
Nightmares are common in preschool and elementary-school children. Kids often dream about being chased or falling from great heights and then are startled awake just before being caught or hitting the ground. Most children outgrow their nightmares, however, and the latest research suggests that if nightmares persist, they could be evidence of a deeper problem. Chuck, now 20, was still having regular nightmares as a teenager, but instead of facing down monsters, he was confronted by social rejection. In one familiar scenario, he was naked at a party that his academic adviser happened to be attending, and he remembers feeling " very exposed and vulnerable". Now a college student in Memphis, Chuck still has nightmares. He was also recently diagnosed with schizophrenia. It turns out that nightmares and psychosis may be connected. Psychotic experiences, which include delusional thoughts and auditory and visual hallucinations, are usually nothing to worry about in young children, who often have trouble distinguishing between reality and make-believe. During adolescence, however, such experiences are more unusual and may be a sign of burgeoning mental illness. Chuck’s first clinically significant schizophrenia symptoms came out at 18, when he began to suspect that his friends were informing on him to school administrators. He also started thinking he was being watched 24/7 by cameras in his dorm room, and by the time he was 19, he was " hearing voices all the time". One early hypothesis was that people who develop schizophrenia and other psychotic disorders are higher in a personality measure known as " transliminality" , meaning that their border between sleeping and waking states is more fluid than that of other people.
选项
A、It’s normal that children have nightmares.
B、The recurrence of nightmares can be taken as the sign of illness.
C、Most children could be harmed by nightmares.
D、Nightmares can frighten children and wake them up.
答案
C
解析
C选项内容在全文中并未提及。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3916179.html
相关试题推荐
Whatarepollinators?[br][originaltext]Rowersareknowntoemployallmanner
Whatarepollinators?[br][originaltext]Rowersareknowntoemployallmanner
Whatarepollinators?[br][originaltext]Rowersareknowntoemployallmanner
Whatarepollinators?[br][originaltext]Rowersareknowntoemployallmanner
Whatarepollinators?[br][originaltext]Rowersareknowntoemployallmanner
Howdopeopleshowtheirfondnessofinformation?[br][originaltext]Wecomplai
Howdopeopleshowtheirfondnessofinformation?[br][originaltext]Wecomplai
Howdopeopleshowtheirfondnessofinformation?[br][originaltext]Wecomplai
Howdopeopleshowtheirfondnessofinformation?[br][originaltext]Wecomplai
Howdopeopleshowtheirfondnessofinformation?[br][originaltext]Wecomplai
随机试题
Hospitaldoctorsdon’tgooutveryoftenastheirwork______alltheirtime.A、tak
Whichofthefollowingisacompoundword(复合词)?A、upstartB、postwarC、enslaveD、c
SummaryListentothepassage.Forquestions26—30,completethenotesusingno
Whatistheimageof“cowboy”inthemovie?Thecowboyisthe______ofmanymov
土地用途变更时,申请人应提交的权属来源证明材料有( )。A.国有土地使用权出让
设数组a[1..n,1..m](n>1,m>1)中的元素以行为主序存放,每个元素
A.蠲痹汤 B.桂枝芍药知母汤 C.独活寄生汤 D.六味地黄丸 E.虎潜
关于胰岛素药理作用的叙述不正确的是A:增加葡萄糖的利用率 B:促进糖原合成
合同争议发生后,应当通过()途径和方式解决争议。A、和解、调解B、争议评审C
根据《房屋建筑与装饰工程工程量计算规范》GB50584的规定,下列的措施项目,需
最新回复
(
0
)