首页
登录
职称英语
Which of the following can be designated the corresponding post according to the
Which of the following can be designated the corresponding post according to the
游客
2025-01-16
9
管理
问题
Which of the following can be designated the corresponding post according to the Bretton Woods common practice? [br]
At Bretton Woods, the Europeans secured the right to appoint the managing director of the IMF, almost always a Frenchman or woman; neutral or non-aligned countries supply the UN Secretary-General; and the Director-General of the GATT/WTO comes from the OECD, with only one exception, that is, Thailand’s Supachai Panitchpakdi.
A 69-year-old Dutch man has launched a legal battle to change his age. Emile Ratelband wants to shift his birthday from March 11, 1949 to March 11, 1969. He also said he would renounce his pension if he switched his birth date. A local court in the eastern city of Arnhem is expected to rule on the case within four weeks.
选项
A、If the man’s appeal is granted, he would be 49 years old legally.
B、The man was born on March 11, 1949.
C、The man has declared to relinquish his pension if his request is met.
D、A local court has hinted its disapproval of the man’s request.
答案
D
解析
事实细节的找寻与判断。根据原文可知,该男子生于1949年3月11日,现在年龄为69岁,要求法院将其出生日期改为1969年3月11日,并表示愿意为此放弃养老金。若该请求得以通过,按照法律上确认的出生日期,该男子法律年龄将变为49岁。选项D意思是当地法庭已暗示了对该男子这一诉求的不满,而原文中则明确说当地法庭会在四周之内对该案进行裁决。因此,D为最佳选项。审题中注意细节,如选项A中的“legally”。掌握同义词转换,如原文中的“renounce”和选项C中的“relinquish”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3915633.html
相关试题推荐
Whathappenedafterthecallaccordingtothepassage?[originaltext]Amanwith
Whichofthefollowingiscorrectaccordingtothepassage?[originaltext]Shangh
WhichofthefollowingstatementsisNOTcorrect?[br][originaltext]As
WhichofthefollowingstatementsisNOTcorrect?[originaltext]AsAsia-P
Whichofthefollowingistrueaccordingtothepassage?[br][originaltext]
Whichofthefollowingistrueaccordingtothepassage?[br][originaltext]
Whichofthefollowingistrueaccordingtothepassage?[br][originaltext]
WhichofthefollowingisNOTtrueaccordingtothepassage?[originaltext]China
WhichofthefollowingisNOTmentionedasanareainthebilateraltradebetwee
Listentothefollowingpassage.WriteinEnglishashortsummaryof150-200wor
随机试题
John:OhAnne,thatwasawonderfuldinner.That’sthebestmealI’vehadinalo
TheInfluenceofRomeEmpireonToday’sSocietyI.OverallIntroduction:Manyas
ThePressConferenceThepressconferencehascertaina
Mathematicalabilityandmusicalabilityarecloselyconnected.Mybook"Lat
AustraliahasbeenunusualintheWesternworldinhavingaveryconservativ
(2017年真题)下列关于开放式基金赎回费用的说法中,错误的是()。A.赎
5岁的小熙生活在一个单亲家庭,现在主要和外婆住在一起。 一天午餐过后,小朋友们
社会和谐是( ) A.中国特色社会主义的本质属性 B.国家富强、民族振兴、
1996-126.髓海不足,可导致 A.脑转耳鸣B.目无所见C.懈怠安卧
一般来说,商业银行的客户主要包括()。A.主权国家或经济实体区域及其中央银
最新回复
(
0
)