首页
登录
职称英语
Nutritional statements that depend on observation or anecdote should be give
Nutritional statements that depend on observation or anecdote should be give
游客
2025-01-16
27
管理
问题
Nutritional statements that depend on observation or anecdote should be given serious consideration, but consideration should also be given to the physical and psychological quirks of the observer. The significance attached to an experimental conclusion depends, in part, on the scientific credentials of the experimentalist; similarly, the significance of selected observations depends, again in part, on the preconceptions of the observer.
Regimes that are proposed by people who do not look as if they enjoyed their food, and who do not themselves have a well-fed air, may not be ideal for normal people. Graham Lusk, who combined expert knowledge with a normal appreciation of good food, describes how he and Chittenden, who advocated a low-protein diet, spent some weeks in Britain eating the rations of the 1914-1918 war and then got more ample rations on board ship. Lusk attributed his sense of well-being to the extra meat he was eating; Chittenden attributed it to the sea air.
When young animals are reared for sale as meat, the desirable amount of protein in their food is a simple matter of economics. Protein is expensive, so the amount given is increased up to the level at which the increased rate of growth is offset by the increased cost of the diet. As already mentioned, the efficiency with which protein is used to build the body diminishes as the percentage of protein in the diet increases. In practice, the best diets seem to contain between 15 and 25 per cent protein. It is not certain that maximum growth rate is desirable in children; some experiments with rats suggest that rapid growth is associated with a shorter ultimate expectation of life.
There are practical and ethical obstacles to human experiments in which the effect of protein can be measured. Children do not grow as fast as the young animals in which there is a commercial interest. Their need for protein is therefore presumably smaller, but there is no evidence that the desirable protein level, after weaning, is less than 15 per cent. An argument against this percentage of protein is that in human milk only 13 per cent of the solid material is protein. That protein is, however, of better quality than any protein likely to be given to infants that are not weaned on cow’s milk.
Furthermore, milk, like other products of evolution, is a compromise. Mothers are not expendable. A species would not long survive if mothers depleted their own proteins so much in the course of feeding the first child that the prospects of later children were seriously jeopardized. Human milk is no doubt a good food, but the assumption that it is necessarily ideal is stretching belief in the beneficence and perfection of Nature too far. [br] According to the author, which of the following statements is NOT true?
选项
A、Children do not grow as fast as the young animals.
B、The best diets seem to contain between 15 and 25 per cent protein.
C、A species would long survive if mothers were exhausted of their own proteins.
D、Human milk is definitely a good natural food.
答案
C
解析
这是道细节题,可以用排除法。文中A,B,D都有提及,根据最后一段中的“A species would not long survive if mothers depleted their own proteins so much in the course of feeding the first child that the prospects of later children were seriously jeopardized.”(一个物种不会存活很长时间,如果母亲在喂养第一个孩子的时候失去过多的蛋白质,以致严重威胁到后来的孩子。),可得出C是不对的。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3915027.html
相关试题推荐
Whichofthefollowingstatementsistrueaboutthehotpotrestaurant?[origina
WhichofthefollowingstatementsiscorrectabouttheBeltandRoad?[br][ori
WhichofthefollowingstatementsiscorrectabouttheBeltandRoad?[br][ori
Whichofthefollowingstatementsiscorrect?[br][originaltext]China’sfu
Whichofthefollowingstatementsiscorrect?[originaltext]China’sfurther
WhichofthefollowingstatementsiscorrectabouttheBeltandRoad?[br][ori
WhichofthefollowingstatementsiscorrectabouttheBeltandRoad?[br][ori
WhichofthefollowingstatementsiscorrectabouttheBeltandRoad?[originalt
Whichofthefollowingstatementsistrueaboutthehotpotrestaurant?[br][o
Whichofthefollowingstatementsistrueaboutthehotpotrestaurant?[br][o
随机试题
Itissaidthatmorethanoneorganization_______inthiswell-knowncriminalca
Wedidnotdiscoverthathisapprehensionconcerningourhypothesiswas______unt
(inform)______aboutthethief,thepolicemenrushedoutintotheircarstocat
[originaltext]Wedon’tchoosefriendsonthebasisofhowmuchmoneytheyh
[originaltext]ThelargestprotestsinyearseruptedintheoccupiedWestBa
在人体日常生活之余,自身不会感到过度疲倦,还有余力去享受休闲及应对突发事件的能力
压榨设备在专业设备中属于()。A、石化设备 B、轻工设备 C、冶金设备 D
关于证券投资基金的费用,下列说法中正确的有()。A:我国证券投资基金的交易费用主
银行战略风险管理的主要作用是()。A.提高银行的股东价值和银行知名度,保持银行的
A.西立伐他汀 B.罗非昔布 C.替加色罗 D.培高利特 E.人促红素据
最新回复
(
0
)