首页
登录
职称英语
In ancient Greece athletic festivals were very important and had strong relig
In ancient Greece athletic festivals were very important and had strong relig
游客
2025-01-05
42
管理
问题
In ancient Greece athletic festivals were very important and had strong religious associations. The Olympian athletic festival held every four years in honor of Zeus, king of the Olympian Gods, eventually lost its local character, and became first a national event and then, international.
The Games took place in August on the plain by Mount Olympus. Many thousands of spectators gathered from all parts of Greece. Slaves, women and dishonored persons were not allowed to compete. The exact sequence of events is uncertain, but events included boy’s gymnastics, boxing, wrestling, horse racing and field events.
On the last day of the Games, all the winners were honored by having a ring of holy olive leaves placed on their heads. So great was the honor that the winner of the foot race gave his name to the year of his victory. Although Olympic winners received no prize money, they were, in fact, richly rewarded by their state authorities. How their results were compared with modern standards, we unfortunately have no means of telling.
Nowadays, the Games are held in different countries in turn. The host country provides vast facilities, including a stadium, swimming pools and living accommodation, but competing countries pay their own athletes’ expenses.
The Olympics start with the arrival in the stadium of a torch, lighted on Mount Olympus by the sun’s rays. It is carried by a succession of runners to the stadium. The torch symbolizes the continuation of the ancient Greek athletic ideals, and it burns throughout the Games until the closing ceremony. The well-known Olympic flag, however, is a modern conception: the five interlocking rings symbolize the uniting of all five continents participating in the Games. [br] Nowadays, the athletes’ expenses are paid for______.
选项
A、out of the prize money of the winners
B、out of the funds raised by the competing nations
C、by the athletes themselves
D、by contributions
答案
B
解析
根据第四段中的“…but competing countries pay their own athletes’ expenses”,就可以断定[B]是惟一正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3899123.html
相关试题推荐
TwoofthemostimportantmeninAmericafacedeachotheratdawnonJuly1,
TwoofthemostimportantmeninAmericafacedeachotheratdawnonJuly1,
TwoofthemostimportantmeninAmericafacedeachotheratdawnonJuly1,
InancientGreeceathleticfestivalswereveryimportantandhadstrongrelig
InancientGreeceathleticfestivalswereveryimportantandhadstrongrelig
EversincetheancientRomansimposedtheirlanguageonneighboringbarbarians,
ErnestHemingwaywasoneofthe20thcentury’smostimportantwriters.Hissi
Inthepastfewyears,personalcomputers(PCs)havebecomebetter,stronger
Green-spacefacilitiesarecontributingtoanimportantextenttothequality
Inbusiness,manyplacesadoptacreditsystem,whichdatesbacktoancientt
随机试题
InatotalofsixstatesinthemiddleofAmerica,15,000assembly-linework
IfirstmetBilliewhenIcametoNewYorkat19.Ididn’tknowwhatIwasg
Nomatterwhoyouareorwhereyoucomefrom,onethingiscertain:youarea
WhichofthefollowingisNOTthesymptomofthewoman?[originaltext]M:Hello,
造纸术是中国的四大发明之一,是中华民族对世界文明的杰出贡献。AsoneoftheChineseFourGreatInventions,paper
A.反絮凝剂B.乳化剂(注射用)C.润湿剂D.助悬剂E.絮凝剂枸橼酸盐(使ξ电位
与2005年相比,2006招商银行的净利润约增长了:A.81.37% B
在个人住房贷款中,个人住房贷款的合同有效性风险包括()。 A.未签订合同
电杆用途和受力的说法,正确的有()。A.耐张杆用于线路转角处 B.转角杆能承
根据《合同法》规定,具有撤销权的当事人自知道或者应当知道撤销事由之日起()年内没
最新回复
(
0
)