首页
登录
职称英语
To understand the marketing concept, it is only necessary to under stand the
To understand the marketing concept, it is only necessary to under stand the
游客
2025-01-02
38
管理
问题
To understand the marketing concept, it is only necessary to under stand the difference between marketing and selling. Not too many years ago, most industries concentrated primarily on the efficient production of goods, and then relied on "persuasive salesmanship" to move as much of these goods as possible. Such production and selling focuses on the needs. of the seller to produce goods and then convert them into money.
Marketing, on the other hand, focuses on the wants of consumers’. It begins with first analyzing the preferences and demands of consumers and then producing goods that w/Il satisfy them. This eye-on-the-consumer approach is known as the marketing concept, which simply means that instead of trying to sell whatever is easiest to produce or buy for resale, the makers and dealers first endeavor to find out what the consumer wants to buy and then go about making it available for purchase.
This concept does not imply that business is benevolent or that consumer satisfaction is given priority over profit in a company. There are al ways two sides to every business transaction-the firm and the customer
and each must be satisfied before trade occurs. Successful merchants and producers, however, recognize that the surest route to profit is through understanding and catering to customers. A striking example of tile importance of catering to the consumer presented itself in mid-1985, when Coca Cola changed the flavor of its drink. Tile non-acceptance of the new flavor by a significant portion of the public brought about a prompt restoration of the Classic Coke, which was then marketed alongside the new. King Customer ruled! [br] What was the main concern of industrialists before the marketing concept was widely accepted?
选项
A、The needs of the market.
B、The efficiency of production.
C、The satisfaction of the user.
D、The preferences of the dealer,
答案
B
解析
根据文章第一段第二句"Not too many years ago,most industries concentrated primarily on the efficient production of goods,and then relied on‘persuasive salesmanship’to move as much of these goods as possible.”,可知正确答案是[B]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3895062.html
相关试题推荐
Tounderstandthemarketingconcept,itisonlynecessarytounderstandthe
Tounderstandthemarketingconcept,itisonlynecessarytounderstandthe
Becausemarketsareoftenunpredictable,successfulmarketingisratherlike
Becausemarketsareoftenunpredictable,successfulmarketingisratherlike
Thenecessaryurbandevelopmentofourcitiesmustbecompatiblewiththeco
Thenecessaryurbandevelopmentofourcitiesmustbecompatiblewiththeco
Thenecessaryurbandevelopmentofourcitiesmustbecompatiblewiththeco
WhowroteandpublishedthephilosophicalworkEssayConcerningHumanUnderstand
Somethinghasbeenhappeningtotheconceptof"fiction,"bothincriticald
Ifitwereonlynecessarytodecidewhethertoteachelementarysciencetoeve
随机试题
WhathappenedattheUnitedNations?Howdidthecriticslikethenewpl
[originaltext]MenandwomenintheUnitedStateswhowanttobecomedoctors
PassageFour[br]Whatisthebesttitleforthepassage?HowtheWalkieTalkieB
市场定位的策略不包括( )。A.对峙定位策略 B.避强定位策略 C.差异性
对于长期销售增长的企业,下列比率最适合作为判断公司是否需要银行借款依据的是(
共用题干 OldandActiveItiswell-knowntha
共用题干 一般资料:求助者,男性,28岁,职员。案例介绍:求助者家庭条件优越,
下列有关强调事项段的说法中,错误的是()。A.强调事项段是对已在财务报表中恰当
据下表资料,如果服用两药后的血压下降值服从正态分布,能否认为服用这两种降压药后,
关于丁卡因的作用说法正确的是A、穿透力弱 B、可用于表面麻醉 C、可用于浸润
最新回复
(
0
)