首页
登录
职称英语
What does the news item say about the fires in Greece? [originaltext] Greek f
What does the news item say about the fires in Greece? [originaltext] Greek f
游客
2024-12-29
38
管理
问题
What does the news item say about the fires in Greece?
Greek firefighters plan to continue to work through the night to contain dozens of wildfires, including a massive blaze outside Athens,(7)authorities said. Greek Prime Minister, Kostas Karamanlis, called for calm on Saturday and said ground forces will continue their super-human efforts until dawn, when air operations and water drops will resume. Authorities reported 75 fires across the countries. The fires began late Friday, in Grammatiko, 40 kilometers (25 miles) northeast of the capital. Wind whipped a single blaze into three fires, which joined again Saturday. No injuries were reported. "Authorities mobilized units from the Navy, Air Force, and Marines to assist the firefighters in Grammatiko," the state fire department said. (8)"The fire is particularly complex given the weather, the large quantity of fuel, the terrain, and the proximity of residential areas," a statement from the fire department said. The cause of the’original fire, which belched clouds of heavy dark smoke, was unknown, and officials were investigating. Forest and bush fires are common during Greece’s hot, dry summers. Six firefighting aircrafts were helping firefighters, according to the Athens news agency.
选项
A、Fires only occurred near the Greek capital.
B、Fires near the capital were the biggest.
C、Fires near the capital caused casualties.
D、Fires near the capital were soon under control.
答案
B
解析
推理题。新闻开篇导语提及Greek firefighters plan to continue to work through the night to contain dozens of wildfires,including a massive blaze outside Athens,由此可见首都雅典附近的火势最为迅猛,因此正确答案为B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3889796.html
相关试题推荐
[originaltext]RussiaandFrancearecallingonIrantostopalluraniumenric
[originaltext]HomelandSecuritySecretaryMichaelChertoffisdefendingadea
[originaltext]HomelandSecuritySecretaryMichaelChertoffisdefendingadea
[originaltext]TheUnitedNationsSecretary-GeneralBanKi-moonhaswarnedtha
[originaltext]Interviewer(W)Superintendent(M)W:Well,Mr.Fox.Wouldyoupl
[originaltext]Interviewer(W)Superintendent(M)W:Well,Mr.Fox.Wouldyoupl
[originaltext]Interviewer(W)Superintendent(M)W:Well,Mr.Fox.Wouldyoupl
[originaltext]Interviewer(W)Superintendent(M)W:Well,Mr.Fox.Wouldyoupl
[originaltext]BritishforcestruckthepolicebuildinginBasrabeforedawno
[originaltext]BritishforcestruckthepolicebuildinginBasrabeforedawno
随机试题
Inatelephonesurveyofmorethan2,000adults,21%saidtheybelievedthe
[originaltext]Thankyouforcomingtothismeetingforstudentswhowillbe
Theylaunchedacampaigntoprotectanimalsandrequiredmanypassers-bytosign
TheStudyofChimpanzeeCulture
Therateatwhichmanhasbeenstoringupusefulknowledgeabouthimselfand
在1895年1月发表的《原强》一文中,首倡力、智、德三育,称“力、智、德三育为国
下列关于抵押人转让抵押物的说法,正确的是()。 A.抵押人在抵押期间全部转让
2004年《巴塞尔新资本协议》的主要内容有()。A.构建了“三大支柱”的监管框
可用静脉注射苯巴比妥钠解毒的是A.紫雪丹 B.雷公藤片 C.祛风舒筋丸 D
某上市公司的总股本为2亿股,2007年6月30日的收盘价为20元,账上的净资产值
最新回复
(
0
)