首页
登录
职称英语
Where will the first ceremony be held this year? [br] [originaltext] A day o
Where will the first ceremony be held this year? [br] [originaltext] A day o
游客
2024-12-25
44
管理
问题
Where will the first ceremony be held this year? [br]
A day of commemorations will begin in Poland shortly to mark the 70th anniversary of the outbreak of the 2nd World War. (7) The first ceremony will take place at dawn on the Westerplatte peninsula near Gdansk. Greg Morsbach reports. 70 years ago to the day, the German battleship Schleswig-Holstein opened fire on a Polish military outpost on the Baltic peninsula. This heralded the start of the Second World War, a conflict that claimed more than 50 million lives. (8) 70-year-old leaders and top officials from nations such as Germany, Italy, Ukraine, France, the U.S., Russia and Poland are reattending a series of ceremonies on the Polish coast. Moscow is sending a top-level delegation with Prime Minister Vladimir Putin scheduled to deliver a speech commemorating the event seven decades ago.
选项
A、Seventy top officials will be present at the 70th anniversary.
B、Many attendees have participated in such event before.
C、Russian president Putin will address at the ceremony.
D、The event will last for two days.
答案
B
解析
细节判断题。通过原文“70一year—old leaders and top officials from nations such as…are reattending a series of ceremonies on the Polish coast.”判断B为正确答案。普京当时还是政府总理,因此C不正确。纪念活动将持续一天而不是两天,因此D也不对。而新闻中没有明确指出参加人数,故A不正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3883464.html
相关试题推荐
Whydidtheprotestersmakesuchaprotest?[originaltext]Oppositionprotest
ForMrs.Saxby,theresumeisall-important,becauseit[br][originaltext]M:A
ForMrs.Saxby,theresumeisall-important,becauseit[br][originaltext]M:A
ForMrs.Saxby,theresumeisall-important,becauseit[br][originaltext]M:A
ForMrs.Saxby,theresumeisall-important,becauseit[originaltext]M:Asyou
Whatisthenewsmainlyabout?[br][originaltext][7]Votingistakingplac
Whatisthenewsmainlyabout?[originaltext][7]Votingistakingplaceina
Theman’sfirstjobwasin[br][originaltext]W:Goodevening.Herewithusis
Theman’sfirstjobwasin[br][originaltext]W:Goodevening.Herewithusis
Accordingtothenews,AmericantroopsinPanama______.[originaltext]TheUn
随机试题
WhatcanweknowaboutRezwanFerdausfromthenewsitem?[originaltext]
Comparedwithtraditionalcomputerscience,webscienceincludestheresearch__
ThefertilelandoftheNiledeltaisbeingerodedalongEgypt’sMediterrane
【B1】[br]【B11】A、processionB、standardC、processD、measurementC词义理解,从文中找答案。proc
DNA的二级结构是指()A.α-螺旋 B.β-折叠 C.超螺旋结构 D
功能失调性子宫出血,性激素治疗的护理,错误的是A.在治疗排卵性功血时,应注意询问
下列信息中,不属于评分卡关注的征信信息的是( )。A.银行信贷汇总信息 B.
患者,女,65岁。心悸、胸闷、水肿十余年,近日病情加重,全身冷汗淋漓,神志时清时
下列关于公诉案件被害人的诉讼权利的说法,不正确的是:A.对于自己受到的伤害有权向
水利工程塑性混凝土坍落度为( )mm。A.20~40 B.100~120
最新回复
(
0
)