首页
登录
职称英语
The Russian airliner [br] [originaltext] A Russian airliner has made an emer
The Russian airliner [br] [originaltext] A Russian airliner has made an emer
游客
2024-12-25
42
管理
问题
The Russian airliner [br]
A Russian airliner has made an emergency landing in Moscow, colliding with buildings and splitting into two parts, but only two people were killed.
[10] The Tupolev-154 jet took off from Moscow’s Vnukovo airport. It was bound for the Russian Republic of Dagestan in the North Caucasus. [9] But half an hour into the flight at 30,000 feet, the aircraft suffered a sudden and dramatic system failure. All three of its engines are reported to have cut out one after the other. [10] The Dagestani airline’s plane, with more than 150 people on board, was forced to make an emergency landing at another Moscow airport, Domodedovo. As it neared the ground, it lost power. Its navigation system stopped working. It touched down, but skidded off the runway and broke into pieces. The Russian authorities have launched an urgent investigation.
选项
A、Vnukovo, Domodedovo
B、Vnukovo, Dagestan
C、Domodedovo, Vnukovo
D、Domodedovo, Dagestan
答案
A
解析
信息辨认题。根据新闻内容可知,这架飞机是在莫斯科伏努科沃(Vnukovo)机场起飞,在莫斯科另外一个机场多莫杰多沃(Domodedovo)机场紧急降落,因此答案为[A]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3883341.html
相关试题推荐
Whatisthenewsitemmainlytalkingabout?[originaltext][6]Theinternatio
ForMrs.Saxby,theresumeisall-important,becauseit[br][originaltext]M:A
ForMrs.Saxby,theresumeisall-important,becauseit[br][originaltext]M:A
ForMrs.Saxby,theresumeisall-important,becauseit[originaltext]M:Asyou
WhichofthefollowingstatementsisINCORECT?[originaltext]Alargeextinct
Theman’sfirstjobwasin[br][originaltext]W:Goodevening.Herewithusis
Theman’sfirstjobwasin[br][originaltext]W:Goodevening.Herewithusis
Theman’sfirstjobwasin[originaltext]W:Goodevening.HerewithusisHerny
USpresidentObamametwithRussianPrimeMinisterPutinfor______.[br][origi
USpresidentObamametwithRussianPrimeMinisterPutinfor______.[originaltex
随机试题
A、Itrefusedtorefundthemoneytotheman.B、Itagreedtorefundthemoneyto
AreyourFacebookfriendsmoreinterestingthanthoseyouhaveinreallife?
PassageTwo(1)Afewyearsback,mythree-year-oldsonMaxhadanunyi
[originaltext]From1946until1954,theVietnamesehadstruggledfortheir
Climatechangemaybereal,butit’sstillnoteasybeinggreen
容易导致中,……的原因,不包括()A.学生家庭富裕上网便捷 B.学校适应不良
患者,女性,48岁。因子宫肌瘤入院拟行手术治疗。护士为使患者适应医院环境所采取的
根据《招标投标法》的规定,下列关于联合体的资格条件表述中不正确的是()。A、联
造成严重后果的,由县级以上卫生行政部门吊销其执业证书的违反处方管理和调剂要求的情
环境气温下降时,对设备基础造成的影响是( )。 A.设备基础中间下陷 B.
最新回复
(
0
)