首页
登录
职称英语
According to the news, why has the senior police officer resigned? [originaltext
According to the news, why has the senior police officer resigned? [originaltext
游客
2024-12-23
11
管理
问题
According to the news, why has the senior police officer resigned?
A second senior police officer has resigned in Britain in connection with the scandal over phone hacking and alleged corruption in the Rupert Murdoch newspaper empire. Assistant Commissioner John Yates stood down 24 hours after his boss, Britain’s top police commander Paul Stephenson. Naomi Grimley reports.
John Yates said his resignation was a matter of "deep regret", but the ongoing phone-hacking scandal was becoming a distraction from his job leading Scotland Yard’s counter-terrorism unit. He said he’d been a victim of some malicious gossip and speculation. Earlier, details had emerged of his links with a former News of the World journalist, who’d been hired as a media consultant for the Metropolitan Police. Meanwhile, David Cameron is leaving his tour of Africa early in order to deal with the ongoing crisis, and parliament is to delay its summer holiday too to discuss the matter further.
选项
A、Because of the police corruption.
B、Because of the phone-hacking scandal.
C、Because of his distraction from his job.
D、Because of his delay in dealing with corruption.
答案
B
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3880691.html
相关试题推荐
Whydidtheprotestersmakesuchaprotest?[br][originaltext]Oppositionp
Whydidtheprotestersmakesuchaprotest?[originaltext]Oppositionprotest
ForMrs.Saxby,theresumeisall-important,becauseit[br][originaltext]M:A
ForMrs.Saxby,theresumeisall-important,becauseit[br][originaltext]M:A
TheUnitedNationsGeneralAssemblywillsetupanewagencyto[originaltext]
What’sthepurposeofthecarbombing?[originaltext]ATalibansuicidecarb
Theman’sfirstjobwasin[br][originaltext]W:Goodevening.Herewithusis
Theman’sfirstjobwasin[br][originaltext]W:Goodevening.Herewithusis
Accordingtothenews,theItalianParliamentwasaskedtoactby______.[br][
Accordingtothenews,theItalianParliamentwasaskedtoactby______.[origin
随机试题
Itisdifficultforustoexplainphenomenaofwhichwehavelittleor______dire
Inarecentsurvey,GarberandHoltzconcludedthattheaveragehalf-hourch
[originaltext]W:Goodevening!WelcometoourTalkShowprogram.Ourguesttoda
[originaltext]M:Whydoyouthinkthatway?W:WhileIadmitthereisverylitt
下列作者、作品、主人公搭配正确的是( )A.契诃夫——《苦恼》——姚纳 B.
医院的消毒工作包括A.清洁、消毒、灭菌 B.清洁、灭菌、防腐 C.灭菌、消毒
共用题干 TheFamilyThestructureofafamil
患者,男性,60岁,患COPD10余年,进行腹式呼吸锻炼时,不正确的动作是A、吸
一次成功的培训总是离不开良好的沟通,沟通的过程不包括( )。A.培训前的沟通
所有的公文中,( )最具权威性和强制性。A.决定 B.命令 C.规定 D
最新回复
(
0
)