首页
登录
职称英语
EMI is ______. [br] [originaltext] The world’s No. 3 record company, EMI bec
EMI is ______. [br] [originaltext] The world’s No. 3 record company, EMI bec
游客
2024-12-17
50
管理
问题
EMI is ______. [br]
The world’s No. 3 record company, EMI became the first major music company to sell a large selection of its recordings on line on Tuesday.
It related more than 100 albums and 40 singles from acts of famous singers of various styles for fans to download from their computers.
EMI’s downloading trial came as Legal battles rage over copyrights and digital music distribution between the recording industry and online music providers like MP3. corn Inc.. MP3. corn provides access to music via the popular MP3 technology, a compression format that turns music on compact discs into small computer fibres. EMI’s music will be available in the future in secure format, after the company develops a player that supports the format.
Current MP3 technology allows fans to copy songs again and again, the encoded software being used by EMI will limit consumers from hard drives. A consumer can turn the song to a CD twice and send it to a portable device three times.
选项
A、the recording industry and on - line record companies
B、the recording industry and downloading -program operators
C、EMI and on -line music providers
D、EMI and MP3
答案
C
解析
根据所供信息可知这场官司是在“这家录音公司(the recording industry)和诸如MP3等在线音乐供应商之间展开的,而此处“这家录音公司”正是EMI。因此A、B均与原听力材料内容不符,而D中只提到一家在线音乐供应商,犯了以偏概全的错误,因此正确答案为C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3878273.html
相关试题推荐
[originaltext]INTERVIEWER:Onthematterofcareers,alotofthejobsthatpeo
[originaltext]INTERVIEWER:Onthematterofcareers,alotofthejobsthatpeo
[originaltext]INTERVIEWER:Onthematterofcareers,alotofthejobsthatpeo
EMIis______.[br][originaltext]Theworld’sNo.3recordcompany,EMIbec
EMIis______.[br][originaltext]Theworld’sNo.3recordcompany,EMIbec
EMIis______.[originaltext]Theworld’sNo.3recordcompany,EMIbecameth
[originaltext]Britishman:WhatisthereaboutthisEnglishlanguageof,ours
[originaltext]TheUnitedStatestradedeficitwidened,bringingthegapforl
[originaltext]Question:MrFischer,congratulationsontheEuropeanConstitutio
[originaltext]Question:MrFischer,congratulationsontheEuropeanConstitutio
随机试题
Areyoufacingasituationthatlooksimpossibletofix?In1969,thepoll
______hislastword,hegotintoataxianddisappearedintime.A、FinishingB、Fin
[originaltext]M:Julia,areyouandMaryinthesameclass?W:No,wearen’t.B
Advertisingisaformofselling.Forthousandsofyearstherehavebeenin
显著影响老年人脉压的因素是()A.外周阻力 B.心率 C.大动脉弹性阻力
A.456 B.454 C.227 D.228
按涵洞水利特性的不同,涵洞可分为( )。[2020年广东真题]A.无压力式涵洞
《反不正当竞争法》规定,经营者设置的抽奖式有奖销售,最高奖的金额不得超过()元。
1mol刚性双原子理想气体,当温度为了时,每个分子的平均平动动能为:
关于随机对照试验,下列说法错误的是A.在人群中进行 B.前瞻性研究 C.可以
最新回复
(
0
)