首页
登录
职称英语
Which of the following statements is TRUE? [originaltext] Government official
Which of the following statements is TRUE? [originaltext] Government official
游客
2024-12-13
43
管理
问题
Which of the following statements is TRUE?
Government officials say UNITA rebels have taken control of areas along the border with Congo Kinshasa. This move will make it easier for the Angolan rebels in Congo Kinshasa to enter Angola. The Deputy Governor of Uige Province says military vehicles are entering the Angolan area of Maquela do Zombo every day. There are also reports that UNITA rebels have buried explosive devices in the area. The rebels continue to attack the Angolan cities of Malanje and Kuito.
选项
A、Government officials say they fear UNITA rebels will take control of border areas with Congo Kinshasa.
B、UNITA’s military vehicles are entering the Angolan border area every day.
C、Explosive devices will be buried in that area in order to prevent the UNITA rebels from entering the region.
D、Government troops have fled the cities of Malanje and Kuito.
答案
B
解析
考察重要细节辨析。新闻中提到“military vehicles are entering the Angolan area of Maquela do Zombo every day.”
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3873200.html
相关试题推荐
Whichofthefollowingwritersisanovelistofthe20thcentury?A、JohnKeatsB、
[originaltext]Interviewer(W)EdwardFox(M)W:TodayI’dliketowelcomeEdward
[originaltext]Interviewer(W)EdwardFox(M)W:TodayI’dliketowelcomeEdward
[originaltext]Interviewer(W)EdwardFox(M)W:TodayI’dliketowelcomeEdward
WhatsubjectisMr.Pittgoodat?[br][originaltext]Interviewer:Goodmorning
WhatsubjectisMr.Pittgoodat?[br][originaltext]Interviewer:Goodmorning
[originaltext]LuxembourggoestothepollsonSundayinthelastreferendum
[originaltext]DrSimons:Well;asIsaid,therewerethreeareasofinterest,s
[originaltext]DrSimons:Well;asIsaid,therewerethreeareasofinterest,s
Whichofthefollowingisaminimalpair?A、pet,kidB、put,pestC、cave,shaveD、
随机试题
Whatdoesthespeakerthreatentodo?A、Makeaformalcomplaint.B、Callthepolic
Inthesentence"Hedideverythingpossibletohelpus",theunderlinedwordis
Moreandmoreoftheworld’spopulationarelivingintownsorcities.Thes
ThecountriesthathavelefttheUnitedStatesbehindinmathandscienceed
Theoldstandardweightwasreplacedbecause[br][originaltext]M:Dr.Geller?
InAmerica,olderpeoplerarelylivewiththeiradultchildren.Butinmany
Wisebuyingisapositivewayinwhichyoucanmakeyourmoneygofurther.T
Againstabackgroundofcontroversialplanstotripleuniversitytuitionfee
设随机变量X~U(0,3),随机变量Y服从参数为2的泊松分布,且X与Y协方差为-
A
最新回复
(
0
)