首页
登录
职称英语
What is the main idea of the news item? [originaltext]An Italian cash-strapped b
What is the main idea of the news item? [originaltext]An Italian cash-strapped b
游客
2024-12-02
43
管理
问题
What is the main idea of the news item?
An Italian cash-strapped budget airline, Wind Jet, has suspended all its flights, leaving hundreds of passengers stranded. At Rome Airport, some 200 Israeli nationals — who had been due to fly to Tel Aviv — spent the night at the terminal. Another five flights to destinations across Italy were cancelled as well. Further chaos is expected as some 300,000 passengers across Italy have booked tickets with Wind Jet in coming weeks. Alitalia — Italy’s national airline — says it will help Wind Jet passengers to find alternative flights, but only on payment of supplements.
选项
A、Alitalia’s attempt to help Wind Jet out.
B、Cancellation of flights at Rome Airport.
C、Problems caused by Wind Jet’s cash shortage.
D、Expected changes of Wind Jet’s flight destinations.
答案
C
解析
新闻首句就指出,意大利一家廉价航空公司Wind Jet由于资金不足(cash-strapped)暂停了所有航班(suspended all its fights),并导致大量乘客滞留(stranded)。随后进一步讲述了乘客受影响的情况。新闻所述问题都是由于Wind Jet资金短缺造成的,故答案是C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3870900.html
相关试题推荐
WhichofthefollowingisNOTtrueaccordingtothenews?[originaltext]OnF
[originaltext]LiHua:Pardonme.I’mtryingtofindarticlesonecology.Canyo
[originaltext]LiHua:Pardonme.I’mtryingtofindarticlesonecology.Canyo
[originaltext]WorldTradeOrganizationchiefSupachaiPanitchpakdisaysall
Whatisthemainideaofthenewsitem?[br][originaltext]Thebattleagain
Whatisthemainideaofthenewsitem?[originaltext]Thebattleagainstmal
WhydidMr.Greenhaveaterriblefuelbilllastwinter?[br][originaltext]Mr.
WhydidMr.Greenhaveaterriblefuelbilllastwinter?[br][originaltext]Mr.
WhydidMr.Greenhaveaterriblefuelbilllastwinter?[originaltext]Mr.Green
WhichofthefollowingisTRUE?[originaltext]TheUnitedNationssaysit’s
随机试题
AbstractsI.ABSTRACTSA.Descriptiveabstract—【T1】_____ofworkyoucompleted
Ifyou’rehappyandyouknowit,maybeyoureallyshouldclapyourhands.Th
America’seducationsystemhasbecomelessaladderofopportunitythanast
18-to24-year-oldsMostatRiskforIDTheft[A]RyanThomas,an
关于钙的生理功能的叙述,正确的是A.第1信使 B.增加毛细血管通透性 C.增
送蔡元振序 曾巩 古之州从事①,皆自辟士,士择所从,故宾主相得也。如不得其志
在货物运输保险中,一般地,被保险人不选择()价格标准作为保险金额。 A.船上
赵某想开办一家化肥厂,向行政机关申请营业执照。行政机关在审查时发现该厂距离河水很
下列哪一选项中的甲成立犯罪的未遂:A、甲欲杀乙,便劝乙晚上外出跑步,希望乙在跑步
承包人提出索赔要求,发包人应在( )天内就予以答复。A.7天 B.14天 C
最新回复
(
0
)