首页
登录
职称英语
The deal that the Sudanese government has signed is NOT related to [originaltext
The deal that the Sudanese government has signed is NOT related to [originaltext
游客
2024-12-01
31
管理
问题
The deal that the Sudanese government has signed is NOT related to
In what’s been seen as a significant step towards peace in Darfur, the Sudanese government has signed a temporary ceasefire agreement with JAM, one of the main rebel factions. The other main rebel group has so far refused talks with the government. James Copnall reports from Khartoum.
The deal is believed to include a temporary ceasefire and a framework agreement for future talks. The Sudanese President Omar Al Bashir said the death sentence against the JAM fighters convicted of attacking Omdurman had been quashed, and 30% of them had been released as a goodwill measure. His act details of the agreement are not yet clear, but the fact has just been signed is a significant step forward in the peace process in Darfur. United Nations estimates mat 300,000 people have died in Darfur, but the Sudanese government puts the figure at 10,000.
选项
A、quashing the death sentence against the JAM fighters.
B、releasing 30% of the JAM fighters.
C、a framework agreement for future talks.
D、a permanent ceasefire agreement.
答案
D
解析
细节判断题。新闻提及ceasefire的时候,修饰用词是temporary“临时的”,而且其他细节都是为后来的谈判铺路(如果已经达成永久性的停火协议,就不必再后续谈判了)。因此选项D的permanent“永久的”是错误的,不是苏丹政府签订协议的关联内容。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3868589.html
相关试题推荐
[originaltext]Officer:Mrs.Harrison,thanksverymuchforcomingdownhereto
[originaltext]Officer:Mrs.Harrison,thanksverymuchforcomingdownhereto
[originaltext]PresidentBushsaidThursdayitisunrealistictoexpectNATO
[originaltext](I--Interviewer;K--MilesKimball)I:Foralmostayear,eco
[originaltext](I--Interviewer;K--MilesKimball)I:Foralmostayear,eco
[originaltext](I--Interviewer;K--MilesKimball)I:Foralmostayear,eco
WhatdowelearnaboutNCLB?[originaltext]M:Goodevening.TodaywehaveDr.Di
[originaltext]WecanmakeprogressintheSix-PartyTalksifNorthKoreaisr
[originaltext]WecanmakeprogressintheSix-PartyTalksifNorthKoreaisr
[originaltext]Gu:Goodmorning.I’mDr.GufromtheSeismologyBureauofChina.
随机试题
Whatdoes"Shewiselyrefusedtoanswersuchasillyquestion"mean?A、Sherefuse
Itstartswhenorganizationalleaders,planners,andconsultantsare______the
MostvolcanoesarequietTheyrestpeacefullyforhundredsofyears.Noone
A—AnE-mailAccountB—WebSiteDesignC—IdentifyingYourAudienceD—Selectinga
Wehaveallseensuchfilmsinwhichrobotsaresuperiortoman.Comparedwi
下列属于能力罚的有( )。A.没收非法财物 B.责令停产、停业 C.暂扣营
下列选项中,属于作品传播相关权利的是( )。A.发行权 B.摄制权 C.改编
女性,39岁,因上呼吸道感染使用青霉素治疗,在用药后10天,出现发热、皮肤瘙痒、
商业银行正确处理投诉和批评对于维护其声誉至关重要,据此下列描述最不恰当的是(
根据AIA文本,为业主对设计和施工阶段的有关问题提供咨询服务,不负责工程分包的发
最新回复
(
0
)