首页
登录
职称英语
Which of the following was NOT a place where the suicide bombers blew themselves
Which of the following was NOT a place where the suicide bombers blew themselves
游客
2024-11-30
46
管理
问题
Which of the following was NOT a place where the suicide bombers blew themselves up?
Police in Pakistan say suicide bombers have killed at least 35 people at a shrine in the city of Lahore. More than 170 others are thought to have been wounded. It’s not clear who carried out the attack.
Data Darbar, the shrine of a Sufi saint, is one of Lahore’s most famous landmarks. On Thursday night, it’s always packed with devotees. It was when, according to police, [7] three suicide bombers blew themselves up, one at the shrine’ s entrance, another within the compound, and the third in the basement of the building. Police say the explosive belts have been filled with ball-bearings to cause a maximum number of casualties. Earlier, security chiefs had been congratulating themselves — [8] June had been the first month in two years in which there have been no suicide bombings in Pakistan. They said it was proof that the militant networks had been disrupted.
选项
A、At the shrine’s entrance.
B、Within the compound.
C、In the basement of the building.
D、Near Data Darbar.
答案
D
解析
信息辨认题。新闻中提到,三名自杀式爆炸者引爆自己,一个在神龛入口,一个在圣殿内,一个在地下室,分别对应选项[A]、[B]、[C],只有[D]未提及, 为答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3867091.html
相关试题推荐
InthefollowingdescriptionsoftheNeoclassicalPeriod,whichisWRONG?A、TheN
WhichofthefollowingisNOTmentionedbytheauthoramongthingsthatareinhe
WhichofthefollowingisNOTmentionedbytheauthoramongthingsthatareinhe
WhichofthefollowingisNOTmentionedbytheauthoramongthingsthatareinhe
Inthefollowingdialogue,themaximof______isnotobserved.F:Whattimeisit
WhichofthefollowingisNOTthebackgroundinformationofapossibleattackon
Whichofthefollowingstatementsisnottree?A、Scotlandisthesecondlargesti
Ofthefollowingword-formationprocesses,_____isthemostproductive.A、clipping
WhichofthefollowingisNOTatypicalfeatureofModernism?A、Toelevatethein
WhichofthefollowingisnotaworkofNathanielHawthorne’s?A、TheHouseofthe
随机试题
Ms.Blunsdenisa38-year-oldwomanwholivesbyherselfinBrooklyn,NewYo
(1)Tosome,Facebook,Twitterandsimilarsocial-mediaplatformsaretheacm
Therearealotofimportedmerchandisesavailableinourmarket.Somepeopl
[originaltext]W:Canyourecognizeme,David?M:Why,areyouMargaret?W:Sure
Today,moreandmorepeopleareusingcreditcardsinsteadofmoneytobuyt
LegendhasitthatsometimetowardtheendoftheCivilWar(1861—1865)agove
用减光率为0.9的减光片遮挡光路并尽量靠近接收器的光路上,探测器不应发出火灾报警
在串行通信中,根据数据传输方向不同,可以分成三种方式,不包括的方式是()。A.单
如图,下列说法中,哪一个是错误的: A.对理想流体,该测压管水头线(Hp线)
中国《专利法》规定,发明专利权的期限为()。A.20年 B.15年
最新回复
(
0
)