首页
登录
职称英语
According to the news item, what has the Federal Reserve decided to do? [origina
According to the news item, what has the Federal Reserve decided to do? [origina
游客
2024-11-26
47
管理
问题
According to the news item, what has the Federal Reserve decided to do?
(8)Stock markets in the United States have hit record highs after the surprised decision of the world’s most powerful central bank, the Federal Reserve, to leave its economic stimulate measures in place. The bank said it wanted to wait for more evidence of a sustained economic recovery before cutting back its program of plumping $85 billion a month into the markets.(9-1)The Fed’s intentions have been focusing in financial markets more than three months. There’s no weird doubt that some states will face out the policy known as Quantitative easing. But many in the market thought it would start that process now, instead the US central bank decides to wait for more evidence that the economy including the employment situation is getting stronger.(9-2)Although the recovery from the financial crisis has been more rapid in America than in many European countries, it’s still not regarded as particularly strong.
选项
A、To push stock markets record higher.
B、To take measures to stimulate economy.
C、To be more powerful to control the financial markets.
D、To give $85 billion a month into the markets.
答案
B
解析
本题设题点在新闻导语处。根据句(8)可知,自世界上最有权势的中央银行美联储做出了继续推行其经济刺激措施的惊人决定之后,美国股市已经创下了历史新高,故答案为[B]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3860925.html
相关试题推荐
Accordingtothenewsitem,whathastheFederalReservedecidedtodo?[br][o
HowmanypointsdidDowplunge?[br][originaltext]It’saroughstartonWa
MilityHopson’sattitudetowardslendingmoneytofamilyis______.[originaltext
ThesatellitemightlandinthefollowingcountriesEXCEPT______.[br][origina
ThesatellitemightlandinthefollowingcountriesEXCEPT______.[originaltext]
Theinterviewismainlyto______.[br][originaltext]Interviewer(M)LisaDrayer(
Theinterviewismainlyto______.[br][originaltext]Interviewer(M)LisaDrayer(
Theinterviewismainlyto______.[br][originaltext]Interviewer(M)LisaDrayer(
Theinterviewismainlyto______.[br][originaltext]Interviewer(M)LisaDrayer(
Theinterviewismainlyto______.[originaltext]Interviewer(M)LisaDrayer(W)M:
随机试题
Teenagersarespendingmoremoneythanever.Justlastyear,31.6millionte
Byrecognizingcommonalitiesamongallthemajorpoliticalpartiesandbypromot
Completethesentencesbelow.WriteNOMORETHANTHREEWORDSforeachanswer.[b
A.(Ⅰ)与(Ⅲ) B.(Ⅰ)与(Ⅳ) C.(Ⅱ)与(Ⅳ) D.(Ⅲ)与(
组合式空调机组壁板保温的热阻,不应小于下列哪一值?()A.0.68㎡·K/W
患者,45岁,1个月来发现左上腹部包块,查体脾于肋下5cm,化验Hb170g/L
关于投资后管理的作用,下列表述错误的是()。A.通过项目跟踪与管控,管理和防范
下列选项中()内容属于心理动力反思性直接治疗。A.社会工作者帮助小陈了解自己的
(2019年真题)化学品安全技术说明书是向用户传递化学品基本危害信息(包括运输、
(2020年真题)钢筋混凝土配制时,当氯离子含量超过水泥用量0.06%时,宜采取
最新回复
(
0
)