首页
登录
职称英语
[originaltext] In this section you will hear ONE interview. The interview wi
[originaltext] In this section you will hear ONE interview. The interview wi
游客
2024-11-21
42
管理
问题
In this section you will hear ONE interview. The interview will be divided into TWO parts. At the end of each part, five questions will be asked about what was said. Both the interview and the questions will be spoken ONCE ONLY. After each question there will be a ten-second pause. During the pause, you should read the four choices of A, B, C and D, and mark the best answer to each question on ANSWER SHEET TWO.
You have THIRTY seconds to preview the questions.
(a thirty-second interval)
Now listen to Part One of the interview.
A: Alivenotdead.com(AnD)is a self-funded Hong Kong-based social network for artists across Asia. Many people probably never heard of it and they never proclaimed its web loudly, but having 800 artists including Jet Li and Kelly Hu as its official artists, AnD is indeed very special! Today, we have the great pleasure to have an interview with Stephen Wang, CTO of AnD, who is going to share with us some very interesting stories behind AnD. Good evening, Stephen.
B: Good evening, Leslie.
A: Would you please tell us the brief history of AnD?
B: Well, AnD is a social network supporting artists including filmmakers, musicians, visual and performing artists. Artists come on board and establish their own profiles, like blogs, photo albums, events listings, forums and more, from which they can communicate and interact with other artists as well as safely communicate with fans. Regular users can become fans of the artists and establish their own profiles to help promote the artists that they like. The site is currently based in Hong Kong and a majority of the artists on the site are based in mainland China, but our network of artists and fans is global, reaching across to other parts of Asia as well as overseas.
A: I heard that the original alivenotdead.com website is to support and promote a movie.
B: Yes, that is The Heavenly Kings. This movie followed the rise and fall of a fictitious Hong Kong boyband named " Alive". It provided a behind-the-scenes look at the challenges facing artists in Hong Kong. It also provided Hong Kong musicians with a platform to speak their minds about the state of the Hong Kong music scene, many issues of which apply to artists everywhere. While making and promoting The Heavenly Kings, we realized that it was not enough to just make a statement regarding the industry. We had to address the issues raised. So the idea was developed to create an online community that would be able to help artists in Hong Kong. The team was formed in Hong Kong in January 2007 and the new website was launched in April 2007.
This is the end of Part One of the interview.
Questions 1 to 5 are based on what you have just heard.
Question 1
Why is AnD "very special" according to the host?
(Pause: 10 seconds)
Question 2
What is AnD?
(Pause: 10 seconds)
Question 3
What can NOT be done with AnD?
(Pause: 10 seconds)
Question 4
Why did they begin to have the idea of creating AnD?
(Pause: 10 seconds)
Question 5
When was the new AnD launched?
选项
A、A website.
B、A team of volunteers.
C、A band.
D、A neighborhood.
答案
A
解析
根据原文Alivenotdead.com(AnD)is a self-funded Hong Kong based social network forartists…,它是一个社交网站。后文中提及线下活动等,由此也可推断出它是一个网站。因此选A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3855341.html
相关试题推荐
[originaltext]Now,listentoPartTwooftheinterview.M:So—butoneoftheco
[originaltext]Now,listentoPartTwooftheinterview.M:So—butoneoftheco
[originaltext]M:WhentheonemanisSteveJobs,it’saquestionwellworthask
[originaltext]M:WhentheonemanisSteveJobs,it’saquestionwellworthask
[originaltext]Now,listentoPartTwooftheinterview.Wl:Therehasbeenaba
[originaltext]Now,listentoPartTwooftheinterview.Wl:Therehasbeenaba
[originaltext]Now,listentoPartTwooftheinterview.Wl:Therehasbeenaba
[originaltext]Now,listentoPartOneoftheinterview.Wl:MalalaYousafzai,t
[originaltext]Now,listentoPartOneoftheinterview.Wl:MalalaYousafzai,t
[originaltext]Now,listentoPartOneoftheinterview.Wl:MalalaYousafzai,t
随机试题
Whichofthefollowingworksconcernsmostconcentratedlyaboutthecalvinistic
(1)TheEuropeanUnionhasbeenoperatingin20officiallanguagessinceten
Whichofthefollowingdocs"labormarketproblems"(Line1,Para.1)referto?
Travelwebsiteshavebeenaroundsincethe1990s,whenExpedia,Travelocity,
Earthquakesmayrightlyberankedasoneofthemostdestructiveforcesknow
价值规律是通过商品交换中价格围绕着价值上下浮动表现出来的。这说明()A.必然性
A.硫喷妥钠 B.丙泊酚 C.羟丁酸钠 D.氯胺酮 E.依托咪酯属巴比妥
下列有关B型超声检查临床意义的叙述,不恰当的是()A.对急性肝炎有诊断
(一)资料 某企业主要生产电子芯片产品,近年来随着业务发展,应收账款余额及
下列说法中正确的有()。A.在期望值相同的情况下,方差越大,风险越大 B.在
最新回复
(
0
)