首页
登录
职称英语
What’s the US military’s investigation on? [br] [originaltext] The US militar
What’s the US military’s investigation on? [br] [originaltext] The US militar
游客
2024-10-30
21
管理
问题
What’s the US military’s investigation on? [br]
The US military has opened a criminal investigation into the death of two New York State National Guard officers at a base in Iraq.
The initial US military investigation indicated Captain Philip E and First Lieutenant Louis Allen were in the same room when a mortar round hit the room’s window. The subsequent explosion was thought to have killed both soldiers. But a military explosives team determined the blast was not caused by a mortar. A criminal investigation would indicate that this explosion was caused by negligence or sabotage, not by enemy fire. Captain E was company commander of the Headquarters Company of the New York National Guard. The Guard is part of the 42nd infantry division based near Saddam Hussein’s hometown of Tikrit. Lieutenant Louis was operations manager for the company.
选项
A、The two officers were killed by enemy fire.
B、The death of the two officers might be caused by negligence or sabotage.
C、Captain Philip was a company commander.
D、Lieutenant Louis was operations manager for Captain E’s company.
答案
A
解析
本题考查对新闻内容的理解。新闻中提到:“A criminal investigation would indicate that this explosion was caused by negligence or sabotage,not by enemy fire.”即军方的爆破组认为致死两名军官的爆炸不是由于敌方的炮弹引起的,而是由于人员疏忽或者是阴谋破坏造成的,可知选项A的说法不正确,为本题答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3824375.html
相关试题推荐
ThePrimeMinisterandTradeUnionagreedto______.[br][originaltext]Imp
Thespeakermainlydiscusses______.[br][originaltext]Intheearly1800s
Thespeakermainlydiscusses______.[br][originaltext]Intheearly1800s
WhatbothersNancyaboutherneighbor’sson?[br][originaltext]W:Howareyour
WhatbothersNancyaboutherneighbor’sson?[br][originaltext]W:Howareyour
WhatbothersNancyaboutherneighbor’sson?[br][originaltext]W:Howareyour
WhoistrueofLisa?[br][originaltext]Sally:Now,specificallyinthatsen6,
WhoistrueofLisa?[br][originaltext]Sally:Now,specificallyinthatsen6,
WhoistrueofLisa?[originaltext]Sally:Now,specificallyinthatsen6,youme
Whatarethespeakersprobablygoingtodo?[br][originaltext]A:I’mreallyge
随机试题
Itisdifficulttogiveadescriptionof【C1】______becausetheyvaryfromstat
AfterWorldWarII,whenalargecollectionofImpressionistpaintingswasm
IwasfeelingdraggedoutsoIwenthome.Theunderlinedpartmeans_______.A、te
Thefilmofthedigitalcamera______.[br]Whatdoyouneedtohaveaslideshow
[originaltext]M:Whatdidyoudotocelebrateyourbirthday?W:Myfriendstook
在余留牙条件正常的情况下,设计双端固定桥,下列哪一种选择是不正确的()A.
金融期货主要包括( )。 Ⅰ货币期货 Ⅱ利率期货 Ⅲ股票期货 Ⅳ股票指
2012年全国国道网车流量较大的地区主要集中在北京、天津、上海、江苏、浙江、广东
在IS曲线不变的情况下,货币供给量减少会引起国民收入( )。A.增加,利率下降
患儿,男,2岁,生后半年发现尿有怪臭味,1岁时发现智力较同龄儿落后,近一个月有惊
最新回复
(
0
)