首页
登录
职称英语
Why were the fishing crew stranded on Oct. 10th? [br] [originaltext] Eleven
Why were the fishing crew stranded on Oct. 10th? [br] [originaltext] Eleven
游客
2024-10-28
51
管理
问题
Why were the fishing crew stranded on Oct. 10th? [br]
Eleven fishing boat crew who had been stranded since October in a remote part of Russia’s Far East have been rescued after sheltering nearly three months at an abandoned military base. The eight men and three women took refuge at the base after their small boats collided on Oct. 10. Their attempts to fix one of the boats did not succeed and they had to remain at the abandoned base where there were only flour and cooking fat. Other supplies at the base, which was abandoned in 2003, included Christmas ornaments, and the crew members put them up on a small tree inside their quarters. But supplies began running low and early this week, five set off on foot across snow fields, on Friday, after four days of trudging, they reached a working military radio station. The center called rescuers, and helicopters were sent to take the 11 to the regional capital.
选项
A、On supplies they brought with them.
B、On supplies sent to them by rescue teams.
C、On supplies left at the military base.
D、Not mentioned in the passage.
答案
C
解析
细节题。依赖留在基地的面粉和食用油they had to remain at the abandoned base where there were only flour and cooking fat.
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3821056.html
相关试题推荐
Whatisthenewsmainlyabout?[originaltext]AnIndonesianferrypackedwith
WhichofthefollowingisNOTmentionedinthefollowingnews?[originaltext]
WhohadtoleavetheGazaStripandtheWestBank?[br][originaltext]Israe
WhohadtoleavetheGazaStripandtheWestBank?[originaltext]Israel’sar
Whatisthepurposeofthenationalsurvey?[br][originaltext]Chinesegove
Whatisthepurposeofthenationalsurvey?[originaltext]Chinesegovernment
WhywerethefishingcrewstrandedonOct.10th?[originaltext]Elevenfishin
Markisunhappybecauseof______.[br][originaltext]W:Hi,Mark.Howareyou?
Markisunhappybecauseof______.[br][originaltext]W:Hi,Mark.Howareyou?
Markisunhappybecauseof______.[originaltext]W:Hi,Mark.Howareyou?M:Act
随机试题
Almostacenturyafterhisdeath,thewell-knownFrenchauthorJulesVernehas
[originaltext]M:Didyouevergetintouchwithyourfriendlastnight?W:No,
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
Whatisthereasonthatmakestheauthordosomuchthingforothers?[br]Thep
现行价格指数是指各类付款证书相关周期最后一天的前()天的各可调因子的价格指
为了使身高1.7m的人能从平面镜中看到自己的全身像,如果镜和人都是直立的,则平面
化学工作者一直关注食品安全,发现有人将工业染料“苏丹红1号”非法用作食用色素.苏
故宫利用原创、金融和亚文化三驾马车,开拓出传统文化IP活化的新________,
下列不属于支配克里斯塔勒中心地体系原则的是()。(2019年真题)A.市场
某客运公司已经有三年经营短途旅客运输业务的资历,公司营运车辆符合部颁《营运客车类
最新回复
(
0
)