首页
登录
职称英语
Britain has always been fortunate in having plentiful energy resources. A
Britain has always been fortunate in having plentiful energy resources. A
游客
2024-10-27
18
管理
问题
Britain has always been fortunate in having plentiful energy resources. At the end of the eighteenth century these were principally coal and, in places water power from swift-flowing streams and rivers. Coal-mining is one of the oldest and most basic of all industries. Deep mining began in Britain 300 years ago and has since been an integral part of the country’s industrial life. In coal-producing areas, other industries that could be serviced by coal grew rapidly. Factories came into being because it was more economical to manufacture goods under one large roof, where power could be concentrated rather than in the small rooms and backyards of thousands of individual workers. Industrial complexes developed where natural resources, like coal and iron, were readily available and cheap labor flowed in as a result of declining living standards in rural areas.
At the time this rapid industrialization had many critics but for working people there was no real choice: working long hours in factories and coal-mines seemed to promise a chance of a better life than staying in country areas where jobs were scarce and poverty and hunger were common. In the early 1800s a group calling themselves Luddites smashed and destroyed new factory machinery in the Midlands and north. As craftsmen who traditionally worked at home, the Luddites were protesting that factory machines had robbed them of their livelihood.
Industrialization, for all its negative social effects, did bring many economic advantages and made Britain an exceedingly rich and powerful nation. It increased the population of urban areas and expanded industrial output; it encouraged technical invention and promoted competition to improve the quality of goods and services Offered; it also led to better communication systems. Yet the successes and achievements of industrialization were founded on the exploitation of working people who were to endure long working hours for low wages and to live in inadequate housing, crowded together. [br] According to the author, industrialization ______.
选项
A、produced bad social effects
B、brought prosperity to Britain
C、made people poor
D、achieved the hoped-for successes
答案
B
解析
第三段提到工业革命使英国成为特别富裕强盛的国家。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3819996.html
相关试题推荐
Myparents,______touringinBritain,arelookingforwardtoatraditionalEngl
Workingunderthenewexpertwhoalwaysencouragescreativityinyoungpeople,w
Britainhasalwaysbeenfortunateinhavingplentifulenergyresources.A
Though______inabigcity,hehadalwayspreferredtorecordtheplainfactso
PaulMcCartneyplannedtotourBritainwithhisseriesofconcertsfor______.[b
Hewas______bythepolicewithhavingmurderedhiswife.A、arrestedB、accusedC
Thechairmanwasaskedtoresign,______totallyunfitforhispost.A、havingcon
______time,he’llmakeafirst-classtennisplayer.A、HavingB、GivenC、GivingD、
David,whowasspoilt,havingbeenbornwitha______spooninhismouth,wasa
WhataidwillBritainincrease?[originaltext]TheBritishChancellorofthe
随机试题
端午节为每年农历五月初五。这是一个古老的传统节日,已有2000多年的历史。关于端午节的由来,说法很多。但最广为认可的一种说法是为纪念在这一天投江自尽的爱
Ronaldofirstbecamethestarofasoccerclubattheageof[br][originaltext
在以下选项中,不属于艺术创作心理要素的是()A.审美感知 B.审美想象 C
下列都位应设置排烟防火阀()A.垂直风管与每层水平风管交接处的水平管段上
无机结合料稳定材料结构层按()公路等级规定了7d无侧限抗压强度代表值。A.
假如你即将要走上讲台,你感觉自己对于教师这一职业的优势和的不足分别是什么?
财政收入规模也被称为财政收入的()。A.比例结构 B.数量界限 C.质量效益
共用题干 一般资料:求助者,女性,17岁,高中二年级学生。案例介绍:求助者一年
混凝土运输过程中,因故停歇过久,应按不合格料处理的情况包括()。A.混凝土产生
(2020年真题)根据《建设工程项目管理规范》,项目管理机构负责人的权限有(
最新回复
(
0
)