首页
登录
职称英语
The best title for this selection is [originaltext] Do you know how astronau
The best title for this selection is [originaltext] Do you know how astronau
游客
2024-10-23
44
管理
问题
The best title for this selection is
Do you know how astronauts act while whirling through space? Their food comes in plastic tubes, and they eat it from the tubes. Why? Spacecraft food must be light and easy to store. It must also be non-spoilable. Many of the foods made for eating in a spaceship have been a success. In fact, everyone may soon be able to have them!
Scientists have learned to keep some foods from spoiling by removing the oxygen from them. This is done by pumping nitrogen gas into them, forcing nearly all the oxygen out. Without oxygen, bacteria cannot grow, nor can the foods spoil.
Freeze-drying is another way to keep food from spoiling. First the foods are frozen. Then they are dried. Fruits, vegetables, meat, and even ice-cream can be freeze-dried. Years later, you can just add milk or water, and they’re ready to be eaten. And freeze-dried foods need no refrigeration!
Besides non-spoilable foods, scientists can now make foods from non-food materials. Coal, gas, and other non-foods have been turned into foods. By treating these materials with bacteria, scientists can produce rich proteins.
Experts say that four out of five of the world’s people do not eat enough protein. Man-made proteins could help people in needy areas. But it should be a long time before we sit down to a bowl of coal and a glass of gas.
选项
A、Food from Coal and Gas
B、Non-spoiling and New Foods
C、Spacecraft Food
D、The Shortage of Food
答案
B
解析
A 、B 、C 都是有关不同种类的食物,而D 却是食物的短缺,与其他三项不同,故D 很有可能不是答案。A 和C 过于具体可能也不是答案。听完整个短文可知整个短文主要介绍如何使食物不腐烂,如何用非食用材料制成食物,B 概括全面,故为B 答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3814109.html
相关试题推荐
Whatwilltheworkersdotoprotestreducedwages?[br][originaltext]Atw
Whatwilltheworkersdotoprotestreducedwages?[originaltext]Atwo-day
WherewasthefirsttelephoneserviceinAmericaestablished?[originaltext]
Whatdoesthemanwantfromthewoman?[br][originaltext]W:Hi,Alan.M:Hi,R
WhatwasPaulaRadcliffe’sperformancelikeinAthens?[br][originaltext]
WhatwasPaulaRadcliffe’sperformancelikeinAthens?[originaltext]World
WhichofthefollowingisNOTtrueforeachofthefivewinners?[originaltext]
Whoaretalking?[originaltext]W:Oh,amIgladtoseeyou!YoutookIntroductio
Whendoesthisconversationtakeplace?[br][originaltext]M:Hey,Helen,howa
Whatdoesitmeanbymentioning"oppositesidesoftheworld"?[originaltext]
随机试题
Theoriesaccountingforthephysicalprocessofcolorvisionhaveundergone
PartⅡReadingComprehension(SkimmingandScanning)Directions:Inthispart,y
[originaltext](19)TheWorldMeteorologicalOrganizationreportsthelevel
Risingtemperaturesandoverfishinginthepristine(未受污染的)watersaroundthe
Overthepastdecade,Americancompanieshavetriedhardtofindwaystodis
根据经验,配制混凝土时水泥强度等级(以MPa为单位)一般是混凝土强度等级的多少倍
下列哪些人员应当对公司的定期报告签署书面确认意见( )。 Ⅰ公司非独立董事
建筑物散水应采用()mm灰土垫层,用熟化石灰与粘土拌合后铺设,回填土必须按规定分
现在由90%的人过于关注食品安全问题,对于营养的理解,大多数人还停留在“营养问题
下列表述中,正确的有( )。A.1980年,全国城市规划工作会议之后,各城市全
最新回复
(
0
)