首页
登录
职称英语
Soil quality is one of the most basic and perhaps least understood indicato
Soil quality is one of the most basic and perhaps least understood indicato
游客
2024-10-22
16
管理
问题
Soil quality is one of the most basic and perhaps least understood indicators of land health. Soil supports plant growth and represents the living reservoir that buffers the flows of water, nutrients, and energy through an ecosystem. Soil quality refers to the capacity of a soil to perform these beneficial functions and is determined by its texture, structure, water-holding capacity, porosity, organic matter content, and depth, among other properties. Because soils naturally vary in their capacity to perform these functions, we must tie our understanding of soil quality to landscapes and land use. We must understand soil quality for two important reasons: First, we must match our use and management of land to soil capability. Second, we must establish baseline understanding about soil quality so we can recognize ongoing trends. If soil quality is stable or improving, we have a good indicator that the ecosystem is sustainable. If soil quality is deteriorating, the larger ecosystem will almost certainly decline with it.
People describe soil types in all kind of ways such as beavy, light, sandy, clay, loam, poor or good. Soil scientists describe soil types by how much sand, silt and clay is present. This is called texture. It is possible to change the texture by adding different things to the soil. You can roughly estimate the texture of a soil by a simple method called" manual texturing", through determining the feel of a moist sample when robbed between the thumb and forefinger. If the soil sample is predominantly sand, it will feel very gritty, If it is predominantly silt, it will feel smooth or slippery to the touch. And if it’s predominant clay, it will feel sticky.
Particle size has a lot to do with a soil’s drainage and nutrient holding capacity. Sand is the largest particle and doesn’t hold many nutrients. Silt is a soil particle whose size is between sand and clay. When wet, silt feels smooth, but not sticky. Clay is smooth when dry and sticky when wet. Soils high in clay content are called heavy soils. Clay also can hold a lot of nutrients, but doesn’t let air and water throuhgh it well. To better understand how big these three soil particles are, think of them like this. If a particle of sand were the size of a basketball, then silt would be the size of a baseball, and clay would be the size of golf ball. [br] All of the following words are defined in the passage EXCEPT
选项
A、ecosystem.
B、soil quality.
C、texture.
D、manual texturing.
答案
A
解析
细节题。纵览全文可以看出第一段对soil quality下了定义;第二段对texture和manual texturing分别下了定义,而全文没有对ecosystem下定义,故选A
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3812601.html
相关试题推荐
Soilqualityisoneofthemostbasicandperhapsleastunderstoodindicato
Soilqualityisoneofthemostbasicandperhapsleastunderstoodindicato
Soilqualityisoneofthemostbasicandperhapsleastunderstoodindicato
Perhapsthemostironicaspectofthestruggleforsurvivalishoweasilyo
Perhapsthemostironicaspectofthestruggleforsurvivalishoweasilyo
Perhapsthemostironicaspectofthestruggleforsurvivalishoweasilyo
PerhapsthemostheatedargumentacrosstheUnitedStatestodayisthedeath
PerhapsthemostheatedargumentacrosstheUnitedStatestodayisthedeath
PerhapsthemostheatedargumentacrosstheUnitedStatestodayisthedeath
PerhapsthemostheatedargumentacrosstheUnitedStatestodayisthedeath
随机试题
[originaltext]Washington(dpa)-AfterthefailuresoftheirpasttwoMarsm
A、Thesalarywastoolow.B、Theworkscheduleconflictedwithhisstudy.C、Them
以票据申请质押贷款的,必须对( )进行连续性审查。A.票据 B.出票人
脑动脉粥样硬化时,脑组织可发生A、萎缩 B、软化 C、梗死 D、出血
5岁女婴,家长反映其身高、体重远低于同龄人,为了解其骨龄发展情况,需做的检查是A
2009年浙江普通高中招生人数越是山东的; A、40% B、50%
土地所有权可以用于抵押。( )
(2017年真题)假定某段的现价为32美元,如果某投资者认为这以后的3个月中股票
(2019年、2018年、2016年真题)下列各项中,应计入其他应付款的是
在诊断感染性心内膜炎时,下列哪项概念是错误的A、可以有不发热的病例 B、脑栓塞
最新回复
(
0
)