首页
登录
职称英语
The dispute between the European Union and the United States is mainly about [or
The dispute between the European Union and the United States is mainly about [or
游客
2024-10-22
19
管理
问题
The dispute between the European Union and the United States is mainly about
[26] At the heart of the dispute is whether food aid to developing countries should be in the form of cash or agricultural products, often subsidized by donors. [27] The European Union argues that cash donations are the best way to quickly purchase food in an emergency because food shipments are sometimes sold in local markets at the receiving end. And European countries say flooding markets with cheap imported food drives local farmers out of business. Edward Clay, Senior Research Associate at the Overseas Development Institute in London says the European approach makes food aid more flexible. [28] The United States argues that the European cash-only approach has been ineffective, causing a steep decline in food aid since the 1990s. According to a report published by the World Food Program, food aid contributions suffered a $1 billion shortfall last year. In contrast, the U.S. sends donations to developing countries in the form of com, wheat and other commodities.
选项
A、whether there is a steep decline in food aid since the 1990s.
B、whether food aid drives local farmers out of the market.
C、whether food aid displaces local products in developing countries.
D、whether food aid should be in the form of cash or agricultural products.
答案
D
解析
新闻首句提到,对发展中国家的食品援助应该用现金方式还是农产品方式是争论的焦点。故答案为D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3812367.html
相关试题推荐
HowlongistheNorthernEuropeanPipeline?[originaltext]BeneaththeBalti
Accordingtothispassage,theRomansoldiersmainlydependedupon______tosend
Accordingtothispassage,theRomansoldiersmainlydependedupon______tosend
ThedisputebetweentheEuropeanUnionandtheUnitedStatesismainlyabout[br
Thenewsismainlyabout______.[br][originaltext]TheIndiangovernment
Thenewsismainlyabout______.[br][originaltext]TheIndiangovernment
WhywastheUnitedStatescalleda"meltingpot"?[br][originaltext]The
WhywastheUnitedStatescalleda"meltingpot"?[originaltext]TheUnited
AbreakthroughintheprovisionofenergyfromthesunfortheEuropeanEco
Shehadtoexerciseallhertacttoprevent______betweenthetwoopinionatedg
随机试题
[originaltext]W:Welcometotoday’sprogram.TodaywehavetheCEOofGoogle.G
以秘书李文的名义,给AlexGeorge写一份电话留言,包括以下内容:来电话者:AAA公司的Mr.Smith来电时间:3月23日上午9:00出
以下哪种试验能揭示钢材内部是否存在组织不均匀、内应力和夹杂物等缺陷?()A.
A.复方短效口服避孕药 B.紧急避孕药 C.经腹输卵管结扎术 D.人工流产
(2014)下列关于收入与利得的表述中,正确的有( )。A.收入是企业日常活动中
测定水泥凝结时间的仪器除和测定水泥净浆稠度试验相同的外,还需要()。A.养护箱
鉴定真菌最常用的简便方法是A:革兰染色后镜检B:动物接种C:血清学鉴定D:
“山笑水笑人欢笑”体现的是情绪状态是( )。A.应激 B.心境 C
某项目总投资2600万元,其中项目资本金投资1200万元、负债1400万元,预计
通过一定的数学公式和模型,在调查分析得到的原始数据基础上,计算出结果并结合一定的
最新回复
(
0
)