首页
登录
职称英语
It is possible for students to obtain advanced degree in English while know
It is possible for students to obtain advanced degree in English while know
游客
2024-10-22
62
管理
问题
It is possible for students to obtain advanced degree in English while knowing little or nothing about traditional scholarly methods. The consequences of this neglect of traditional scholarship are particularly unfortunate for the study of women writers. If the canon--the list of authors whose works are most widely taught—is ever to include more women, scholars must be well trained in historical scholarship and textual editing. Scholars who do not know how to read early manuscripts, locate rare books, establish a sequence of editions, and so on are lacking crucial tools for revising the canon.
To address such concerns, an experimental version of the traditional scholarly methods course was designed to raise students’ consciousness about the usefulness of traditional learning for any modern critic or theorist. To minimize the artificial aspects of the conventional course, the usual procedure of assigning a large number of small problems drawn from the entire range of historical periods was abandoned, though this procedure has the obvious advantage of at least superficially familiarizing students with a wide range of reference sources.① Instead, students were engaged in a collective effort to do original work on a neglected eighteenth century writer, Elizabeth Griffith, to give them an authentic experience of literary scholarship and to inspire them to take responsibility for the quality of their own work.
Griffith’s work presented a number of advantages for this particular pedagogical purpose. First, the body of extant scholarship on Griffith was so tiny that it could be all read in a day, thus students spent little time and effort mastering the literature and had a clear field for their own discoveries. Griffith’s play The Platonic Wife exists in three visions, enough to provide illustrations of editorial issues but not too many for beginning students to manage. In addition, because Griffith was successful in the eighteenth century, as her continued productivity and favorable reviews demonstrate, her exclusion from the canon and virtual disappearance from literary history also helped raise issues concerning the current canon.
The range of Griffith’s work meant that each student could become the world’s leading authority on a particular Griffith text. For example, a student studying Griffith’s Wife in the Right obtained a first edition of the play and studied it for some weeks. This student was suitably shocked and outraged to find its title transformed into A Wife in the Night in Watt’s Bibliotheca Britannica. Such experiences, inevitable and common in working on a writer to whom so little attention has been paid serve to vaccinate the students I hope for a lifetime—against credulous use of reference sources. ② [br] Which of the following is a disadvantage of the strategy employed in the experimental scholarly methods course?
选项
A、Students were not given an opportunity to study women writers outside the canon.
B、Students had little background knowledge for further research.
C、Most of the students in the course had little opportunity to study 18th century literature.
D、Students were not given an opportunity to encounter certain sources of information that could prove useful in their future studies.
答案
D
解析
推理判断题。根据第二段“at least superficially familiarizing students with a wide range Of reference sources",该句是说该课程没有采用通常的procedure,而这一procedure恰恰有“at least superficially familiarizing students with a wide range of reference sources"的优点,由此可推断该课程的缺点也正是这一点。所以我们得知实际上学生没有机会接触某些资料,只是表面上了解一些皮毛。所以选择D 。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3811968.html
相关试题推荐
ItispossibleforstudentstoobtainadvanceddegreeinEnglishwhileknow
ItispossibleforstudentstoobtainadvanceddegreeinEnglishwhileknow
Anincreasingproportionofourpopulation,unabletolivewithoutadvancedmedi
Onlywhenyouhaveobtainedsufficientdata______cometoasoundconclusion.A、
Inordertomakemyself~inEnglish,Iamstudyinghard.A、understandB、understa
Theeffectofthebabyboomontheschoolshelpedtomakepossibleashift
Theeffectofthebabyboomontheschoolshelpedtomakepossibleashift
Theeffectofthebabyboomontheschoolshelpedtomakepossibleashift
Theeffectofthebabyboomontheschoolshelpedtomakepossibleashift
Theeffectofthebabyboomontheschoolshelpedtomakepossibleashift
随机试题
Theexhibit"LifeinShadows-.HiddenChildrenandtheHolocaust"usedtobe
PASSAGEONEDifferentperspectives根据第三段后半部分可知,奥布莱恩说,一些素材有重叠,但是呈现方式不同。其小说中的母亲与回忆录中
Astheroadwasblockedbyarock,thetravelershadto______uparockyslope
DoestheInternetMakeYouDumber?A)TheRomanphilosop
WeinheritourDNAfromourparents.DNAisshuffled,recombinedand【B1】____
试分别叙述罗尔中值定理和拉格朗日中值定理。若以S(x)记由(a,f(a)),(b
简单算术股价平均数的缺点有() ①计算复杂 ②没有考虑权数 ③计算结果不
在各种融资方式中,收购公司一般最后才选择()。A:用公司内部自有资金 B:向银
对于组织和管理的关系,表述错误的是( )。A.管理的目标和组织的目标往往具有同
反倾销调查应当终止的情形有( )。A.申请人撤销申请的 B.没有足够证据证明存
最新回复
(
0
)