首页
登录
职称英语
Why did children not need formal schools for a long while? [br] [originaltext]
Why did children not need formal schools for a long while? [br] [originaltext]
游客
2024-10-21
61
管理
问题
Why did children not need formal schools for a long while? [br]
There was once a time along time ago when children had a different way of life. They didn’t need to attend schools because they could learn everything from the school of experience. The experience of their daily lives gave them enough education to survive during that less complex period.
School was not necessary for them to learn other skills because their parents would teach them all they needed to know about capturing their food and tilling the earth. Learning the basic survival skills of how to feed themselves and grow food was the only thing most people needed to learn during that time period. Slowly, however, life became more complex, and people found the need to communicate with people in distant places. The world was expanding, and people needed to interact with people outside of their little town or village for business or for personal reasons. Then, it became important that children learn to read and write. When money became the form of buying and selling, they needed to learn how to count and calculate. These things were fundamental for children to know in order to survive in this more complicated world. And because these skills could not be learned from first-hand experience, school became necessary to teach these skills.
选项
A、There was a new dependence on communication with people far away and the use of money.
B、The alphabet and numerical system was introduced.
C、The old methods of farming now required the use of complex machines.
D、The global economy made mass electronic communication very common.
答案
A
解析
原文中有“Slowly, however,life became more complex,and people found the need to communicate with people in distant places.The world was expanding,and people needed to interact with people outside of their little town or village for business or for personal reasons.Then,it became important that children learn to read and write.When money became the form of buying and selling,they needed to learn how to count and calculate.”句。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3810879.html
相关试题推荐
Whenwasthepaintbrushfirstutilized?[originaltext]Anancientpaintbrush
Whatisthedifficultyfortherescueteams?[br][originaltext]Thestorm
TheAmericansgotothecinemamainlyto______.[br][originaltext]Movies
TheAmericansgotothecinemamainlyto______.[br][originaltext]Movies
TheAmericansgotothecinemamainlyto______.[originaltext]Moviesaret
Whatkindofwhiskydoesthemanexpecttobeoffered?[originaltext]W:Goodeve
Fromthepassageweknowthatpiglets______.[br][originaltext]Pigletsmay
Fromthepassageweknowthatpiglets______.[br][originaltext]Pigletsmay
Fromthepassageweknowthatpiglets______.[originaltext]Pigletsmaybeha
Accordingtothewoman,whatgovernstheclotheswewear?[br][originaltext]M:
随机试题
FourWaystoBeHappierA)IftherewereaDr.Happines
NarratorListentopartofalectureinasociologyclass.Nowgetr
PassageOneFanaticpatriots.由题干关键词“culturalhomogenization”可定位至第六段。该段首句提出观点,应该欢迎
对正常状态下国家之间关系的主导,是指导现代国际关系的基本准则的是()A.各国主权
阅读以下说明和C函数,回答问题l至问题3,将解答写在答题纸的对应栏内。 【说明
安装工程类别根据安装工程专业特点分类包括( )。A.自动化安装工程 B.民用
患者男性,50岁,"胃痛"史15年,近来消瘦、乏力,持续性呕吐宿食,胃痛规律改变
1.满足人民基本文化需求是社会主义文化建设的基本任务。必须坚持政府主导,按照
(2021年真题)根据风险压力测试旨在估计出在()情况下银行的风险承受能力
单侧髁突颈都骨折,伤侧髁突的移位方向为()A.向前内 B.向前外 C.向前上
最新回复
(
0
)